| Giuly_3112 a întrebat:

Am 12 ani si sunt in clasa a v a este o fata la noi in clasa care ma place foarte mult intodeauna zice ca sunt cea mai buna prietena ai iei si din astea problema este ca toata clasa avem boala pe ea si nu avem nici un motiv dar pur si simplu nu o placem si e desteapta dar nu o placem si deja m-am saturat intodeauna imi face desene si imi face cadouri din astea simple si chiar imi pare rau de ea pentru ca eu nu simt acelasi lucru pentru ea si as vreasai spun asta dar cum pentru ca o sa se supere si chiar asta nu vreau. Ma puteti ajuta un pic si mie mine va rog frumos?

Răspuns Câştigător
| clady_5716 a răspuns:

Sfatul meu este unul simplu dar nu trebuie sa o ranesti din prima. Poarta o discutie serioasa cu ea, zii sa se gandeasca la prietenia ei cu tine si sa inceteze cu cadourile deoarece tu nu ai nevoie de ele. Ea o sa se simta putin ranita dar sincer o sa creada ca nu s-a terminat.Ar trebui sa-i gasesti o prietena care o apreciaza, fa-i cunostinta cu ea si vei vedea dupa un timp ca va uita incet, incet de tine. Iar tu o sa-ti vezi de viata ta! Usor, nu?

11 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Foarte urat din partea voastra ca va comportati asa cu o colega care nu are nici o vina cu atat mai mult ca este si desteapta.Sau poate tocmai asta nu va convine?

| Razvan a răspuns:

Spiritul de turma.Scena 3.Actiune!raised eyebrows
Invata draga mea de mica sa cauti oameni speciali de langa tine si lasa detaseaza-te de turma.Sincer nu imi vine sa cred ce suflet are fata aia si cum va comportati voi cu ea.Merita oare? Face numai bine, isi doreste prieteni si ce primeste in schimb.Numai respingere.Gandeste-te bine si reconsidera-ti pozitia fata de ea.Cand o sa cresti iti vei da seama ca oameni ca ea nu se nasc in fiecare zihappy

| Zmeura a răspuns:

Nu am fost in asemenea situati dar am o solutie:cred ca pe voi va enerveaza simpatia, spunet-i sa nu va mai faca cadouri sau nust gaseste o cale

| denisa_4116 a răspuns:

Nu va este putin rusine? Punete si tu pentru 2 minute in locul ei. Eu sunt de acord cu toti ce ti-a facut vrea si ea sa se acomdeze.

Răspuns utilizator avertizat
| CC7 a răspuns:

Mai bine fi prietena cu toti indiferent de cum se comporta. Asa vei fi apreciata din mai multe puncte de vedere.
Daca vrei sa scapi de ea spune scuze nu te supara da nu esti genul meu, nu vreau sa ma crezi altceva.

| multimoak a răspuns:

Din ce-mi scrii tu aici inteleg ca nu o placi pentru ca nu a apreciaza nimeni. Daca este desteapta este un motiv sa te apropii de ea si mai inveti cate ceva de la ea.
O admir ca-ti trimite desene si cadouri, chiar daca sunt simple, dar gestul ei fata de tine este imens.
Sa-i transmiti din partea mea sa nu-ti mai trimita astfel de lucruri pentru ca tu, Giuly esti o neseriosa si o fata cu nasu pe sus, iar astfel de fete nu au nevoie de dragostea nimanui.
O zi daca ai fi in locul ei vei vedea cat de mult sufera si ea!

| multimoak a răspuns:

In urma unui mesaj privat primit de la Giuly, am inteles ca acea fetita nu a fost descrisa atat de detaliat incat sa intelegem cine este cu adevarat!
IMI RETRAG MESAJUL ANTERIOR SI IMI CER IERTARE IN MOD OFICIAL CATRE GIULY!
@Giuly: te rog, explica public care este problema pentru care nu vrei sa te incurci cu asemenea prietenie.

| multimoak a răspuns:

In urma unui mesaj privat primit de la Giuly am primit detaliile despre comportamentul acestei fetite.
IMI RETRAG IN MOD OFICIAL MESAJUL ANTERIOR SI CONTINUTUL ACESTUIA SI-MI CER SCUZE CATRE GIULY!
@Giuly : n-ar strica sa scrii detaliile aici ca sa inteleaga si ceilalti de ce nu vrei acest gen de prieteniewinking

| johnny_1840 a răspuns:

Da asa e, de ce va purtati urat cu ea? ce va facut? copii rai ce sunteti! Poate ca vrea si ea sa se integreze in grupul vostru de prieteni da voi daca sunteti asa "salbatici" asta este!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce aveti cu saraca fata? Dupa cum ai spus tu ca ``e desteapta`` cred ca sunteti invidiosi pe ea. Sa stii ca e foarte neplacut sa fi dat la o parte (si eu am respins o colega si am ranit-o foarte tare si cred ca s-a simtit incredibil de prost). Parerea mea este ca ar trebui sa ii dai o sansa (ca prietena). Ea, probabil iti da cadouri si desene pentru ca simte ca ai acceptat-o ca prietena si simte nevoia sa iti multumeasca. Nu trebuie sa o respingi (mai ales ca este colega cu tine). Nu te mai lua dupa ceilalti. Daca ceilalti sunt nesimtiti si nerecunoscatori, nu inseamna ca si tu trebuie sa fii la fel (nu te supara pe mine, dar asa e). Tu esti inca mica dar sa stii ca e foarte bine sa ai o prietena apropiata (asa ca ea). Sfatul meu este sa o acceti asa cum este ea pentru ca, cu siguranta, vei fi mai apreciata de cei din jur.