| Eusicuvoi a întrebat:

am 13 ani(am putina burta) si as vrea sa ma apuc de un sport care sa ma ajute sa scap de grasime, dar nu stiu care este mai eficent si cel ma avantajos. Daca stiti cateva sporturi care sa se incadreze in preferintele mele va rog sa imi ziceti

7 răspunsuri:
| Mentaaaaa a răspuns:

Handbal :d

| bogdang a răspuns:

Iti recomand volei. Nu stiu daca esti fata sau baiat, dar cunosc o fata care s-a apucat de volei si in 2 ani s-a schimbat complet ca aspect fizic. Daca esti baiat incearca baschet sau fotbal sau, de ce nu, polo. Bafta!

| Parmalat a răspuns:

Regleaza-ti intai regimul alimentar fiindca aia e cauza problemei. Daca mananci in nestire poti sa faci sport pana cazi jos ca tot nu rezolvi nimic.
Cel mai bun sport pentru varsta ta e inotul, dar nu peste tot exista posibilitati de practicare a inotului. Orienteaza-te si tu dupa ce sport se poate practica in orasul din care esti, iar daca nu se poate practica nimic in conditii bune ia-ti o bicicleta medicinala si un aparat de abdomene din alea de la teleshopping (oricare, toate sunt bune) si lucreaza zilnic pe fiecare fiindca rezultatele se vad destul de repede, mai ales daca n-ai mai lucrat pana acum.
Ambele lucreaza pe abdomen: si bicicleta si aparatul de abdomene dar e important sa lucrezi cu amandoua ca sa-ti tonifiezi si musculatura picioarelor. N-ai facut nimic daca ai abdomen plat si picioare ca Marian Iancu de la Timisoara.

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Handbal pentru baieti si fete!

| Fundiツ a răspuns:

Eu fac sport de 3 ani si tot la 38kg am ramas de atunci si am 13 ani

ATLETISMUL este cel mai bun pentru tine chiar daca esti fata sau baiat

funda?

| renteamarius38 a răspuns:

Fotbal

| yoou17 a răspuns:

Sall Dans sportiv...eu fac dans de la 4 ani si am o silueta sper in plus iti lucreaza muschii si ari o gramada de calorii la fiecare antr
winking... funda?