| NicusorYo a întrebat:

am 14 ani, sunt baiat.Cum fac repede 10 lei noi(100 de mii bani vechi)?straight face
Cei din familie nu imi dau:yawn

Răspuns Câştigător
| iaialovely1700 a răspuns:

Fa bratari din ata (pot invata pe youtube) si vinde-le! eu asa fac

8 răspunsuri:
| ζøvع a răspuns:

Pai ii spui mamei tale sau tatalui taw sa iti dea azi 5 lei ca vrei sa iti iei ceva dulce...si mi ii ceri si maine inca 5 lei si ii spui ca de data asta vrei un suc.simplu.eu asa am facut si mi-am strans 40 lei intr-o saptamana sau chiar mai repede

| erika13 a răspuns:

Buna,poti sa vinzi pe internet, intra pe www.trendzone.ro,te inregistrezi si faci o poza la lucrurile care nu iti mai trebuie pui poza pe site si poti face bani
multe persoane cauta sa cumpere sau sa schimbe
succes
pa

| bxxt a răspuns:

1 donezi sange
2 cu o masina.in subsollaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajuta pe cineva apropiat sau imprumuta de la prieteni...

| CriSSa537 a răspuns:

Pt ce ai nevoie? Imprumuta-te de la vecini,prieteni,plimba catelul vecinului, fa curat prin casa, du gunoiu ca poate ti-or da 10 lei.Bafta

| Stefe a răspuns:

Pai uite ce te sfatuiesc:
1.recastigati increderea parintilor
2. cerele bani (dar o suma mica) de ex:mama imi dai si mie doi lei ca sa imi iau un covrig (normal ca tu no sa-ti iei un covrig banii i pastrezi si i pui deoparte pana cand ajungi la suma dorita si nu le cere aproape in fiecare zi ca vor crede altceva, si ai grija unde ascunzi banii

| alynutzabibi a răspuns:

La cersitlaughing

| underground0alex a răspuns:

Baga 10 flotari! Arata-le ca iti place sportul, incearca sa ii impresionezi.Bafta! daca nu merge, tot incearca ...tot cate 10. .laughing