| angelkissing a întrebat:

Am 15 ani si as vrea sa imi dau gaura sa zicem sub buza (nu stiu cum se numeste locul ala, va arat mai jos), dar parinti nu sunt de acord, asa ca o sa imi dau singura pentru a nu afla nimeni. Voi ce ziceti? Uitati unde imi dau gaura:

http://www.youtube.com/watch?v=h1NXqaTr_60

Imi voi pune un cercel mic putin vizibil si dupa un an daca pot sa il ascund ii voi spune.Insa imi e teama sa nu afle adica poate rad si se vede sau uit de el... Nu vreau sa aud raspunsuri gen:lasa prostiile esti mica si altele. Apropo fata din videoclip seama indentic cu mine.Si in sensul de o sa imi dau singura adica o sa gauresc eu locul.Va rog spuneti daca se umfla nu vreau sa observe cineva. Daca afla ai mei sunt terminata.

3 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

De ce sa-ti asumi atatea riscuri doar pentru o prostie de piercing?
In primul rand, daca ti-l faci tu cu siguranta o sa se infecteze, sunt cazuri in care se infecteaza si la salonul specializat.Si asa parintii tai cu siguranta or sa observe plus ca or sa trebuiasca sa iti cumpere medicamente/sa te duca la spital.Cel mai bine e sa astepti pana vei fii mai mare,sa vezi daca si atunci iti vei dori un piercing (poate atunci nu o sa mai vrei,sau o sa vrei in alt loc),si daca da sa incerci sa discuti asta cu parintii tai. Poate atunci iti vor permite.Dar crede-ma,nu e o idee buna asta cu facutul pierce-urilor pe ascuns sa nu vada parintii,pana la urma tot or sa observe, si o sa fie mult mai nasol, te asigur.

| emy15 a răspuns:

Am si eu dar se ufla rau de tot si se desufla cam peste 2 3 zili dar nu e bine sa iti dai u eu mi-am dat la doctor ca s-ar putea sa se afecteze funda

| emy15 a răspuns:

Am si eu dar se ufla rau de tot si se desufla cam peste 2 3 zili dar u e bine sa iti dai u eu mi-am dat la doctor; ca s-ar putea sa afecteze FUNDA