| Sergiu_1459 a întrebat:

Am 15 ani si mi frica sa ma uit la filme de groaza. Adica nu vad nimic interesant decat sa te sperie. Voua ce va place la filmele alea? Eu as prefera sa ma uit la o comedie decat la un film de groaza. Si va rog fara raspunsuri gen "daca nu-ti place nu te uita"

15 răspunsuri:
| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

U o sa devi Bufon si cand o sa vezi un film de groaza o sa faci infarct razandutelaughing

| Bogdan_8013 a răspuns:

Incearca sa privesti un film de groaza cu fata care-ti place. Sincer, daca o sa te intreb despre ce a fost filmul a doua zi, ai sa-mi raspunzi ca nici nu stiai ca ai vazut vreun film happy Intelegi ideea. Ca sa nu exageram prea mult, si ca sa te inteleg si sa-ti raspund mai logic, incearca sa vizionezi prima oara filme de groaza in timpul zilei, de preferabil cu niste prieteni sau amica. Dar daca nu iti plac, si preferi o comedie buna, atunci 'why bother'? Nici eu nu ma omor cu acele genuri de filme, doar daca e cu adevarat bun.
Succes!

| Alëxąndŕą a răspuns:

Pentru-ca ma amuz ca ma gandez prin cate a trecut saracu actor sa arate asalaughing si im plac pur si simplu

| ilisium a răspuns:

Pentru mine filmele de groaza sunt mai funny decat comediile, sunt atat de ridicole, cum poti sa nu razi cand te uiti la unul happy. In special cele cu zombies, woah incerc sa le iau cu portia ca sa nu ma doara stomacul de la prea mult ras.

| darknet a răspuns:

Salut. Eu pe la varsta ta pot sa spun ca am devenit un maniac al filmelor horror [atat al celor psihologice, cat si al splatter`urilor]. Filmele horror sunt geniale (sunt filmele cu scenariile cele mai imprevizibile si pline de suspans), dar depinde ce ai vazut tu si cum le-ai perceput pe cele vazute de tine. In ultimii 15-20 de ani, mai toate horror-urile sunt facute cu CGI animation, o tehnica computerizata care nu sperie nici bebelusii in opinia mea. Eu iti recomand sa incepi cu The Shining, Nightmare on Elm Street [primul, ofc] si Texas Chainsaw Massacre, cel din `78 [remake`ul e lame]. Iti vei schimba radical parerea despre acest gen de filme. Astea sunt baza dupa bine.

| shtephie a răspuns:

Nici mie nu-mi plac filmele de groaza big grin
Fiecare persoana cu gusturile salewinking

| Zady a răspuns:

Tocmai asta este si farmecul frate.sa te bagi noaptea la 2, 3 sa te uiti la un film, stigi toate becurile, numai e nimeni pe langa tine, deschizi geamul ca sa tresari la orice zgomot mai strident, mai iasa cineva de prin celelalte camere, mai scartaie usa.eu ador sa ma uit la filme de groaza nu stiu ce parere au altii

| IrinaAndreea a răspuns:

Buna! Nu e nicio tragedie daca nu-ti plac, in fond nu esti obligat sa te uiti la nimic. Totusi, daca vei fi pus vreodata in situatia de a te uita, ai putea sa incepi cu niste parodii, gen Scary Movie, care au si o parte foarte comica, apoi sa treci la unele tot mai infricosatoare. Si nu uita ca oricum tot ce e acolo nu exista in realitate, e doar un film. Succes! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place sa ma uit cu iubita la un film de groaza si am 16 ani la fel are si ea si e blonda si ea mai se sperie si sare la mine in brate de firca dar asta este partea buna la filmele de groaza daca esti cu o fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul este ca te mai saturi de alte filme si simti acea adrenalina parca esti acolo e acel suspans si te tine uneori incordat pentru uni este o placere

| AdolfHitler1889 a răspuns:

Şi ţie îţi place Mr.Bean? Când am avut 10 ani m-am uitat la un film de groază, nu mai ştiu ce, poate că nu mă crezi dar chiar am dormit mai bine noaptea.Cred că filmul se numea "The Grudge". Dacă m-aş fi uitat la o comedie, nu puteam să dorm căci toată noaptea râdeam.Şi dacă te-ea uitat la un film de groază care era cel mai îngrozitor?

| JayKlein1 a răspuns:

Daca vrei te pot ajuta you sa nu iti mai fie frica ....sau te pot baga in spitalbatting eyelashesdar mai bine alegem prima varianta.Sa stai numai o noapte cu mine si ajungi un critic de filme Horrorwinking cred ca nu exista film horror bun pe care sa nu-l fi vazut. Spune-mi doar daca vrei big grin

| ward2010 a răspuns:

Eu sincer nu ma speri la filme de aceea imi place horror
imi place sa vad faze de speriat, sa vad demonii, si asta imi place la ele ca sunt de speriat.sincer nici eu nu stiu de ce imi plac

| JustBeauty a răspuns:

Buna Sergiu... Nu stiu de ce nu iti plac filmele de groaza, dar intrebarea asta nu are rost! Cine te pune sa te uiti la ceva ce nu iti place?! Nimeni! Eu ma uit la filme horror si thriller de la 5 ani numai si numai singura. Si imi place sa le vad noaptea ca e mai dramatic. Poti incepe sa te uiti la chucki ziua ca nu e asa de groaza. E un fel de comedie laughing. O papusa cu viata laughing. E ca la desene animate...

| Dchirila a răspuns:

Am vazut o gramada de filme horror si niciunul nu ma sperie, cine stie un film de groaza super bun sa-mi zica si mie.