| alinutza_3220 a întrebat:

Am 17 ani si am o sora de 11 ani care ma tot bombardeaza cu intrebarea care cam toti copii o pun,, Cum se fac copii?,,. Iam raspuns ca vine barza dar nu crede si chiar are dreptul sa stie. Mama mea este plecata de 10 ani in Italia si nu are cum sa discute cu ea aceasta problema. Tata nu prea stie cum sa o ia si eu vreau sa ma ajutati sa ii spun adevarul la aceasta intrebare sacaitoare care mi-o pune. Va rog vreau neaparat raspunsuri multe si urgente. Va multumesc frumos.

6 răspunsuri:
| gabitza_6878 a răspuns:

Explica-i tot; chiar si treaba cu sexul si metodele de contraceptie
@nimic sa stii ca acel cuvant cenzurat de tine nu trebuie cenzurat ...si mai trebuie sa stii ceva, nu ii "marchiaza" copilaria
nu este prea devreme sa-i spui ce e cu sexul. daca nu ii spui tu care e treaba cu chestia asta si nu ii explici si riscurile, o sa afle de pe la cei mai mari ca daca o face e tare si ca o sa se simta bine si o sa fie tentatawinking
am o verisoara care are tot asa, 11 ani
nu i-a explicat nimeni riscurile cand a trebuit. a incercat cineva sa o invete dar era prea tarziu si stii cum i s-a raspuns?
"si ce daca? mie imi place"
acum o sa spui ca sora ta e cuminte si ca nu ar face asa ceva, dar crede-ma, nu este deloc devreme! nu incerca s-o pacalesti cu prostii d-astea cu barza, pastile, extraterestrii, etc. pentru ca nu mai tine cu vrajeli
good luck!

| byoana a răspuns:

Buna, spune-i ca atunci cand doi oameni se iubesc mult din aceasta iubire in femeie se activeaza un organ care formeza copilul si de te intreaba pe unde iasa copilul spune ca doctori taie burta femeii si pe acolo scoate copilul nu strebuie sa ii explici de o nastere naturala nu are rost.
Bafta!
Te-am pupat!

| Sanzii123 a răspuns:

Cumpara-i o carte in care se vorbeste despre asta... dar sa fie pe intelesul ei, fara cine stie ce denumiri stintifice, sau chestii pe care sa nu le inteleaga!
Apoi, pune-o sa o citeasca si la sfarsit, daca mai are intrebari sa ti le puna! Cred ca asa iti va fi mai usor.
Succes! kiss

| StopTheWar a răspuns:

Ai putea sa-i spui ca este cam mica pentru a afla acest lucru.Incearca ca de fiecare data cand ea pune aceasta intrebare tu sa schimbi subiectul in unul placut pentru ea. Dar ai grija sa nu schimbi subiectul foarte brusc.Succes!

| Nik a răspuns:

Ii zici asa... Cand doi oameni se plac foarte mult se casatoresc si in noaptea nuntise culca amandoi si peste vreun an apare si un copil... sa nu ii zici de s** ca ii marchiaza copilaria asta eu spui pe la 15, 16 aniwinking

| roberta_3262 a răspuns:

Poi cand eram mica mama mea imi spunea ca tata i-a dat o samanta pe care sa o bea ca si pe un medicament cu apa, iar timp de 9 luni ea crestea in burta mameihee hee sau poti sa incerci alta chestie.eu stiu suna un pic cam prea delicat. Oricum sper ca te-am ajutat intr-un felbig grin