| DenisaDenisa09 a întrebat:

Am 17 ani si sunt foarte timida, doar cu baieti, cu fetele n-am nici-o problema uneori chiar sunt mai nebuna laughing) Nu am avut niciodata un iubit,si chiar mi-as dori dar nu am incredere in mine,nu ma simt bine in pielea mea, nu ma plac, nu ma cred indeajuns de frumoasa incat sa ma placa vreun baiat. Sunt mica de inaltime si foarte slaba si nu cred ca niciun baiat nu s-ar uita la o fata fara forme, ( stiti vorba aia : fata snur fara tate fara cur ). Vad mereu fete frumoase si care sunt apreciate, ies in evidenta cu ceva, dar eu. cu nimic straight face Sincer, daca as fi baiat nu m-as uita la mine laughing pentru ca nu am forme. Mai exista baieti frumosi care sa nu se uite la forme? thinking laughing))))

1 răspuns:
| Timeea2001 a răspuns:

Sincer, vreau sa-ti spun ca exista baieti adevarati care nu se uita la forme, adica la frumusetea ta exterioara, exista baieti care stiu sa iubeasca cu adevarat, care nu se uita doar la aspectul fizic al unei fete. Si de ce spui ca esti urata? Fiecare fata este frumoasa in felul ei. Cu siguranta vei avea la un moment dat persoana potrivita. Dar toate la timpul lor happy