| YumiSukinanda a întrebat:

am aproape 13 ani si am 2 intrebari.:
1- O fata de 17 ani, (ali ) si o colega de a mea( Stefi) vrem sa mergem la discoteca sambata, pentru ca avem un insotitor mai mare si nu stam mult, dar mama nu ma lasa fiindca vrea sa merg doar cu fratemeu de 22 ( care umbla mereu) si doar o data ca sa vad cum e. Ce sa fac sa ma lase? P.S nu cumva sa va aud ca sunt mica. Eu am pus o intrebare, vreau doar raspunsul, nu parerea voastra despre mine da? Punct.
2- Cum sa strang 25 de lei pana sambata? si pentru balci? nu am ce lucra laughing) am 13 ani. Ce as putea face?
Va rog pe bune acum nu vrea raspunsuri ca sunt mica. Mersii, funda, la raspunsul folositor si voturi la celelalte

3 răspunsuri:
| SuperMagicSmile a răspuns:

1.Spune-i ca fratele tau nu o sa vrea sa stea cu tine toata noapte si o sa te lase singura ca sa se distreze cu altii de varsta lui, asa ca e mai bine sa te duci cu cineva care e si mai mare si o sa stea si cu tine fara sa fie obligat.Asa o sa ai pe cineva mai mare cu tine mereu.

2.Ai putea sa-i ceri alocatia parintilor tai(daca nu o primesti deja). De ex, le spui ca nu o sa le mai ceri bani 'x' zile daca iti dau 25 lei pentru. balcibig grin Te targuiesti cum potilaughing

| SkyIsMyLimit a răspuns:

Du-te cu fratele tau...e mai bine!(pentru ca esti mica!)-desi sunt sigura ca o sa comentezi la asta big grin

| DaNuTzU2013 a răspuns:

Incearca sa discuti cu mama ta despre asta. Daca nu vrea incearca sa discuti cu tatal tau.Iti sugerez sa incerci mult (Nu te da batuta). Dupa ce ti-ai aliat un parinte, te duci la celalalt parinte care nu este de acord.Si incepi si te rogi iarasi de acel parinte care nu este de acord spunandu-i ca te lasa sa mergi celalalt parinte.laughing cam intortocheata faza dar sper ca ai inteles laughing. Daca nu poti lua nici un parinte de partea ta aliaza-te cu fratele tau si incearca.
Dupa ce ii vei convinge iti vor da ei bani ca 25 de lei nu e mare avere.
La mine a tinut cand aveam vreo 7-8 ani.Doar ca eu incepeam sa plang cam des (jucam teatru) happy. Succes.