Am auzit si eu ceva de francomasoni care le manipuleaza cum vor ei...ma rog, viata vedetelor, isi vand sufletele diavolului pentru a deveni vedete fara valori.
E, am citit si in revista.Numai stiu altele dar sunt sigura ca sunt multe.
Tu te indoiai ca ea e satanista? La ce videoclipuri are...asta e parerea mea...
Nu stiu ce alte vedete sunt sataniste. dar fiind vorba de lady gaga... se vede din videoclipurile ei! deci, wow! nu poate sa aiba si ea unele, nu stiu... mai normale?
Ea oricum face face parte dintr-o organizatie tampita... dar e viata ei... poate fi intr-adevar o organizatie satanica, sigur nu e crestina.
E ¨satanica¨ pentru ca voi sunteti prea incuiati sa acceptati una ca ea. Tu poti crede orice, habar nu ai sa scrii, dar sa intelegi trenduri. Te-am pupat.
Cum zice,, anonim" oculta
alte vedete oculte:
beyonce
rihanna
eminem (cred ca era...sau ceva de genu) :X
disney
jay z
kanye west
britney
chris brown
madonna
etc.
Nu nu e videoclipurile ei au o semnificatie pe care nu multi o inteleg dar multe reviste si site-uri pentru publicitate publica foarte multe lucruri care nu sunt adevarate
Http://vimeo.com/19013906 aici gasesti raspunsul :) si ai sa vezi ca Lady Gaga nu e singura;) sunt si mai multi exemple fiind: Eminem, Rihana, Gwess Who (dovada: videoclipul Oriunde te duci/ Stiu deja), Katy Perry, Lil Wayne. si muuulti altii o sa vedeti :p chiar si Michael Jackson. Se spune ca a fost omorat deoarece a vrut sa anuleze contractul. RAIN MAN este diavolul dar va las sa descoperiti :) vizionare placuta:)) :*
Da, lady gaga este cea mai mare satanista, mi-a zis si doamna profesoara de religie. pai, vedete sataniste mai sunt: eminem, rihanna, jay-z, demi lovato, selena gomez... (disney channel este program satanist.) uita-te pe:''CANTECE ALE SATANEI! Mesaje Inversate''.
anonim_4396 întreabă:
Ad3lyna_8426 întreabă: