| Paramore_1504 a întrebat:

Am auzit de acea metoda de a-ti face suvite cu hartie creponata. Am incercat si eu dar nu a mers sad Eu sunt blonda si am incercat cu albastru. Am pus o canuta de apa la fiert apoi am taiat fasii si le-am inmuiat. Dupa ce s-a racit mi-am bagat suvita, am tinut-o cam 20 minute, dar nu a mers sad Va rog spuneti-mi cum imi pot face!

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

Bună!
Ştiu de această metodă de mai mult timp, mi-am făcut şuviţe roşii de vreo câteva ori şi au ieşit superb.
Ai greşit undeva, trebuie să pui părul în apă fierbinte, nu RECE.
Uite, un tutorial text+video în care îţi explică destul de detaliat cum să-ţi faci şuviţe cu hârtie creponată :
http://www.imagineamea.info/vopsirea-parului-hartie-creponata-video/

| xDxDxDxDxD a răspuns (pentru misterioaѕa):

Dupa cate spalari se duce?

| misterioaѕa a răspuns (pentru xDxDxDxDxD):

Păi,te va ţine doar două spălări.
happy

| xDxDxDxDxD a răspuns (pentru misterioaѕa):

Multumesc happy

| Paramore_1504 explică (pentru xDxDxDxDxD):

Eu mi-am facut de aproximativ o luna si inca se vede un verde intens. si nu se mai duce o data laughing.
P.S.: Vroiam sa-mi fac cu albastru, dar mi-a iesit verde sad. E frumos si verdele big grin

| xDxDxDxDxD a răspuns (pentru Paramore_1504):

Imi place ca esti optimista big grin
Totusi cred ca depinde si cum e parul, la mine s-a dus dupa 2 spalari.Acum nu stiu la tine, cred ca vrei sa scapi de culoare pana incepe scoala, nu-i asa?

6 răspunsuri:
| Alexandrutza_5396 a răspuns:

Poate hartia creponata nu a fost foarte buna, adica nu a avut o culoare puternica care sa prinda pe par, dar iti poti face cu spray colorat sau cu creta speciala pentru par