Întadevăr s-a despăţit de Demi şi mie mi-a părut mega-rău. Am auzit ca este cu o anume domnisoară cu numele de familie Greene. Prenumele nu mi-l amintesc dar incearcă pe acolo la google că-ţi dă el sugestiile. Fundă?
Baftă.
Ashley Greene este noua lui iubita. Ea joaca rolul surorii lui Edward in Twilight.
Ai aici niste poze cu Ashley si Joe :
http://www.blogvedete.com/......nt-page-1/
Succes!
P. S. Cred ca Joe isi bate joc de Demi. Adica a fost cu ea si dupa 2 saptamani merge la alta.
Acum, Joe este momentan singur. dar inca se mai intalneste cu Demi. dar doar ca prieteni
Joe Jonas si Ashley Green...
Fratele mijlociu Jonas si interpreta lui Alice Cullen din "Saga Amurg" s-au cunoscut in iulie, la premiera din Londra a filmului "Eclipsa", si de atunci au fost vazuti de mai multe ori impreuna.
Joe Jonas, care s-a despartit in luna mai de Demi Lovato, si Ashley Green s-ar parea ca sunt la inceputul unei relatii de iubire.
Perechea a fost vazuta luni, 9 august, plimbandu-se prin Los Angele. S-ar parea ca Jonas isi petrecuse noaptea in casa lui Ashley, iar dimineata si-au baut cafeaua la Studio City.
Interpreta faimoasei Alice Cullen din Saga cu vampiri, Ashley Green (23 ani) si Joe Jonas (20 ani), cantaret si actor, nu au confirmat ca au o relatie si de aceea pastreaza distanta intre ei cand ies pe strada, insa este evident pentru toata lumea ca se simt bine impreuna, sunt relaxati si bine dispusi.
Da faceau un cuplu minunat :X:X dar ce sa faci nu putem noi sa luam decizia in locul lor
Pai iubitica lui e Ahley Green, aia din Twlight, sora lu' nea' edward.
Exsista zvonuri cum ca Joe ar fi renuntat la inelul de castitate pentru tanti Ashley.Deci asta inseamna ca a incalcat ''jurmantul de castitate''...Numa' de Nick mai tine sa duca faza cu juramantu' la capat... Mie una chiar imi pare rau ca a facut asta chair pentru Ahley! Demi imi convenea mai mult.
Da asa e, erau cuplul perfect. dar daca nu au vrut sa fie impreuna, noi nu-i putem obliga. acum e cu Ashley Greene.
Cum au spus si celelalte, Ashley Greene. Se potrivea foarte bine cu Demi Lovato, dar e viata lui
Buna. Din revista Bravo am aflat ca noua iubita a lui Joe Jonas este Ashley Grenne,, Alice,, din seria Twilight-Saga.Numai bine