| WarmHeart a întrebat:

Am ceva defecte la fizic...si as vrea sa scap de ele. Va rog ajutati-ma. Primul este ca am soldurile cam mari, vreau si eu diete si sfaturi cum as putea sa dau jos kg-le in plus. Al doilea este ca am cosuri pe fata, ce pot folosi pentru ele? Si ultimul este parul care este cam ars [P. S. de la placa de indreptat], cu ce as putea sa imi dau sa imi repar firul de par; daca aveti ceva si pentru matreata ar fi perfect! Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| florina_3397 a răspuns:

Iata ce trebuie sa faci:
Ce simplu eee!, Foarte simplu! iata ca sa mananci, si ce sa nu mananci.(desi parintii mei sunt grasi) eu am ajuns la 26 de ani, si tot nu m-am ingrasat!
1 Nu te infometa(manaca, atat cat doresti, important este ce manaci.
2 Mananca fructe si legume(cate vrei)
3 Mananca peste slab(caras, crap)
4 Lapte degresat(cat vrei)
5 Iaurt degresat(cat vrei)
Ceai verde.
6 Paine integrala, sau mamaliguta
7. Tarate(cereale integrale), orez fiert.
8.Zic iar de fructe si legume(dar negatite), daca totusi vrei sa le gatesti poti gati supe in care sa pui multe multe legume, dar fara prajeala.
Ce sa nu mananci deloc deloc!
1 Grasimi(carne de porc.unt, margarina, carne de vita etc)
2 Paine alba
3 Prajeluri
4 Dulciuri(de nici un fel! nici sucuri!
5 Nu manca sarat!
6 Nu manca aproape cand te pui la somn seara
Si inca ceva foarte important-Bea multa apa Mergi pe jos(fa si sport daca ai timp)! si ai sa vezi ce ai sa slabesti!
Si cred ca stii ca majoritatea bolilor sunt rezultatul unui stil de viata nesanatos:cancer,hipertensiune, boli de inima, diabet et.
Daca mananci sanatos vei fi o persoana de nota10!- si sanatoasa,si sa arati binesucces!
Sa stii ca slabitul nu tine de infometare(astfel chiar daca iei pastile de slabit foarte daunatoare,dupa ce le vei lasa te vei ingrasa si mai mult, sau mai rau te vei imbolnavi!)
Si inca ceva-daca tu tii regim de luni pana sambata( si duminica incalci regimul dietetic vei pune pe tine tot ce ai mancat.
Respecta programul dat de mine, si vei salbi cu siguranta

Masca cu ou, ovaz si lamaie
Daca ai tenul gras, iti oferim o reteta simpla si usor de preparat.
Se ia un ou proaspat, din care se extrage albusul. Cu un mixer, transforma albusul in spuma. Pe masura ce amesteci, incorporezi treptat o lingurita de lamaie si doua de tarate de ovaz.
Dupa ce ai amestecat uniform, intinzi pe tenul curat masca obtinuta. O lasi sa actoneze 10 minute, apoi o inmoi cu o compresa calduta si o indepartezi cu apa rece.
Foloseste aceasta masca cel putin o data pe saptamana.
Masca de ovaz, galbenele si salvie
O masca eficienta este urmatoarea: ia cate o lingurita de petale de galbenele, salvie si albastrele. Toarna peste amestec apa fierbinte (200 ml). Pune un capac ermetic sau o farfurioara peste vas si lasa la infuzat. Strecoara infuzia obtinuta. O parte din infuzie se amesteca cu doua linguri de faina de ovaz ce se presara treptat.
Masca obtinuta se aplica pe fata, se lasa 15-20 minute. O speli cu infuzia din plante ramasa. Masca cu ovaz, albus si miere
Doua albusuri nebatute se amesteca bine cu 30 g de miere si o lingura de ulei de migdale. Dupa ce se obtine o pasta omogena, se adauga doua linguri de faina de ovaz. Masca se aplica pe tenul curat si uscat si se lasa 20 de minute. Se indeparteaza cu o
compresa calduta si apoi cu apa rece.

Sa il poti ''repara''fara al tunde scurt,trebuie mai intai sa ii tunzi varfurile un centimetru.
Poti incerca o masca de par din ulei de masline cu diferite vitamine/esente naturiste care le are introduse in produsul respectiv,sau o masca de par din pudra de cedru,galbenus de ou si lamaie, sunt niste produse foarte bune si naturiste, dau randament dupa 2 saptamani de utilizare.in final foloseste un balsam bun pe baza de tarate de grau/orz/ovaz/esente de plante naturiste, care se gasesc in plafare/farmacia naturista/farmacii.

funda?

3 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Buna! Fa sport pentru a scapa de solduri, si incearca sa mananci mai sanatos, pentru cosuri du-te la plafar, iar pentru par tunde-l in scari vreo 10, 5 cm si foloseste un sampon cu vitamine, masca cu petrol, balsam, ulei de ricin! Bafta.

| xHeLpErx a răspuns:

Deci pentru solduri faci exercitii pentru abdomen.Cosuri www.Scapa-De-Cosuri.eu Si parul trebuie sa te tunzi la zero sa iti creasca din nou sau daca nu intrebi la farmacie. Funda primesc?

| Blondyna_Andrea_1996 a răspuns:

Pai, o prietena de-a mea a facut si cura de slabire cu ''Iaurt Dietetic''.A baut cam 2 iaurturi pe zi si nu a folosit paine si nici uleiuri(prajeli etc.)Nu stiu sa iti zic de unde sa il cumperi.Acum cosurile. Pai de la farmacie o colega si-a luat ''Baton corector purificator'' este foarte bun.Si la par nu stiu; eventual sa iti mai tai cate putin din varfuri.La matreata, habar nu am! Sper ca te-am ajutat.