anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am chef sa dau fundite! cine spune cele mai multe intamplari haioase, nebune de-ale voastre are funda. P. S. nu ma intereseaza comentariile pe care mi le dati la ceea ce am spus.

Răspuns Câştigător
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Faceam mancare din nisip si apa cu oua crude yummy
am facut oua fripte(am uitat sa pun ulei)
am facut haine prea mici pisoilor si aratau parca erau in corsete
Oooo mi-am mai amintit una eram la ovidiu la bunica si imi placea sa ma dau uta uta cu scara am pus scra pe casa si ma dadea(parintii erau la munca si bunica se uita la telenovelelaughing ) si am aluneat deasupra grajdului la vaci (i-am spart si tigla vecinului) aualeu mi-era o frica am inceput sa tip dar fasss bunica era surda auzeam eu telenovelele ei de afaralaughing bine ca m-a auzit vecinu el m-a dat jos si m-a dus la bunicalaughing
Pai o data am luat rujul preferat al mamei m-am facut "frumoasa" si apoi am zis ca e nedrept si am manjit toata baia cu ruj...
ma duc dupa mama:
-mama i-a vin-o sa vezi ceva frumos
-uite iti place?!
Mamei sa-i cada fatalaughing
mai ales cand a vazut ca i-am consumat tot rujul.

Apoi am zis sa le fac fustite papusilor si i-am taiat fusta de blugi a mamei (nu ii mai venea oricum) ca sa le fac papusilor

cad tata ma tinea pe umeri am facut pipi

o data am vrut sa i-au bradul in brate(aveam dinacela de plasti la vreo 2 metri)l-am ridicat si am cazut cu tot cu brad peste fratemiu'

mi-am pus biscuiti in dvdul tatei

si nu mai imi amintesc nimic acum...

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai am lins o soseta; m-am rostogolit pe un caine crezand ca e capra; de hallowen m-am costumat cu frisca; la mare nu am purtat costum de baie normal ci unul din blana de caine; un caine mi-a aratat degetul mijlociu si am sarutat o camila la zoo si cam atat!

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Incearca asta :

http://www.tpu.ro/......ltimul-an/

e supe tare!
multi useri au raspuns
!

| pitbull22 a răspuns:

Cand am fost mic ai mei ma stresau cu lectii de pianrolling eyes si la profesorul mei ii cam placea sa beatongue si i-am pus pe masa bautura si eu m-am ascuns in dulaphappy am prostito pe vecinamea sa intre in lada frigorificatonguelaughing da nu era in prizalaughing si am inchiso acolo laughinglaughing o stat vreo 30 de minlaughing pana o obs ai meitongue

| adutzadragutza a răspuns:

Pai... eu si cu verisoara mea ( 10 si 11 ani ), urcam pe scari si era bezna(totala). Verisoarei mele ii erea frica si se tinea de mine. Mereu fugeam inaintea ei ca sa o sperii. dar pe la etajul 1 s-a auzit un tropait tare ...de tot si un fosnet, atunci ne-am speriat amandoua cumplit si chiraiam pe scrai, iar vara mea a inceput sa urle fugind pe scari si impiedincandu-se. Eu" mai curajoasa"(de unde ) ) am urcat si de fapt era o colega care avea intr-o plasa adidashii uitati la mine si tropaia din cauza ca nu vedea scarile era besna totala, iar cand am chirait noi a inceput si ea sa chiraie si ne-am speriat unii de altii au iesit si ale mama sa vada ce se intampla si un vecin de la 2 )))))))))))) dar noi mai avem si un elastic( de sarit coarda) si ne tineam de el de frica) chi -ar ne-am si incurcat in el happy, Funda si un an nou fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eram cu 2 luni inainte de-a merge in tabara in clasa a4-a, am fost la ziua unei prietene si-am vazut un film de groaza.
In sfarsit a venit si tabara pe care o asteptam toti copii de mult.noi stand la etajul unu, unde erau cele mai multe persoane ne-a venit chef sa urcam la et. 2. unde am auzit niste zgomote ciudate, desigur baietii complotau cu inca 2 fete, dar noi ca fraierele nu ne-am dat feama. una dintre fete care complota cu baietii a zis ca a vazut o fantoma, dar la sfarsitul farse ne-am dat seama ca era decat un om, dar hai sa nu incheiem povestea pe la mijloc si sa continom, cealalta fata a zis ca ea nu crede in fantome si ca o sa dovedeasca la ora 12:00 cand o sa mearga in rochia ei care era lunga, frumoasa si alba la etajul 2 si-o sa ne dovedeasca ca nu exista fantome. ea s-a tinut de promisiune si s-a dus cu baietii (noi neestiind ca se va duce cu ei), care -i aduceau o noua rochie de schimb pentru planul pe care ti-l povestesc imediat.in sfarsit colega noastra s-a dus cu baietii la un intunuria prin care nu vedeai ceva si-a dat rochia jos, si-a schimbat-o cu cealalta care era o rochie normala iar pe prima a aruncat-o spre noi ca noi s-o putem vedea.eu speriata am fugit repede, am aprins toate luminile si-am vazut cine erau asa zisii babai.
Vreau sa-mi cer scuze ca am povestit doar o chiestie, dar asta e cea mai nebuneasca chestie de pana acum din viata mea.

An Nou Fericit!