Intr-un sat unguresc din Ardeal locuia un fotograf roman care facea poze si portrete, dar cam nereusite, pentru ca ba ieseau de la jumatate in jos, ba cu ochii rosii, ba cine stie cum...
Asa i se si dusese vestea prin zona!
Intr-o zi vin la el doua unguroaice, mama si fiica, pentru a-si face ceva portrete de trimis rudelor din Ungaria.
Mama zice :
- Bune ziua, domnule foto! Vinit noi la dumnevostre sa foteti la noi.Pe mine rog foteti in picioare si pe fata rog foteti in fund...Numa ce rughem noi la dumnevostre foteti la noi asa ca sa iasa ochii bine la noi!
Mai multe bancuri: http://www.mioritice.com/? page=2#ixzz19cbB6Y56
Pai aveam o colega indragostita lulea de profu de fizica, caruia ii lipseau doi dinti (cei din mijloc de jos)si de aceea el era un pic sasait si de cele mai mult ori vorbea cu precipitatii, si cum va spuneam colega mea il privea de fiecare data cu privire pierduta visand la cai verzi pe pereti...profu se opreste in dreptul bancii unde statea Anita (asa se numeste colega)si explica lectia, si din cauza danturii o scuipa pe obraz ...la care ea fascinata si cu o voce firava de indragostita:"m-a scuipat!"
acum poate nu mai pare asa e amuzant dar atunci a fost un ras cu lacrimi cum se spune!
si mai era o chestie draguta pe care ne-o spunea profu de romana:"voi tinerii din ziua de azi aveti un beculet rosu pe cortex care va indica SEX, SEX, SEX!"
Hmm am fost o data cu pr mea la bunici sh neam ratacit la marginea paduri )
sh a tr sa vemin aksa pe kmp cred ca am mers 3-4 km pana am ajus aksa.
ca ne-am makt undeva sa ne ducem dupa ghiocei
sh am veniat aksa loark, murdare...
dar ne era asa de frica ca am luat-o prin padure. de nebune
Hmm cred ca asta s-a intamplat acum 3 ani [era iarna]"Eram la scoala si m`am dus pana la baie cu niste colege, ma rog ne-am machiat etc.asa si cand sa iesim era gheata la scari si eu desteapta m-am grabit si am cazut in fund si at era si pauza mare si erau toti colegi afara. S`au ras toti cei care m-au vazut cum am cazut
Hai ca zic eu doua puncte
De ce cârâie ciorile cînd zboara? Pentru ca schimba vitezele
Scuza-ma daca sunt rea, dar sincer nu ai ce face si nu cred ca multe persoane isi vor pierde timpul raspunzandu-ti tie "amuzant"!
pa, pa
Antonik întreabă: