Who cares?
vreau sa spun ca si mie, si tie, si multora le plac animalele si nu sunt vegetarieni. Asta inseamna sa nu ne mai bucuram de gustul mancarii?
Dumnezeu a lasat animalalele pe pamant in primul rand pentru a ne ajuta de ele, in gospodarie.
In al 2-lea rand le putem manca. Ok-sa nu mananci caini
Daca Michael manca sau nu vegetarian era alegerea lui. Ceea ce vreau sa insinuez este ca fiecare om are gusturile lui, nu ar trebui sa facem ce fac altii crezand ca ei fac mult mai bine decat noi.Important este sa ramai tu insati.
N-ai inteles nimic asa-i?
O, ba da am inteles.
Multumesc pentru ca mi-ati raspuns.Cred ca aveti dreptate...
Oare ce a fost in capul meu cand am pus intrebarea?
Buna...deci mami citeste o carte care se numeste magie si nebunie-1958-2009 MJ si mi-a spus ca in carte scrie ca era vegetarian, dar mai manca din cand in cand carne, intelegi? Adica nu mereu.Eu asa zic ca este. Sper ca te-am ajutat. Te pup.
Da asa este Michael era vegetarian a spus-o chiar el si a mai si scris-o in cartea sa Moonwalker iar tu maryana5 unde te crezi? in primul rand Michael nu manca animalele deoarece el nu e canibal cum suntem noi toti manancand animalele ne mancam o parte din noi. mare e lumea si groaznica
Michael Jackson este(era) vegetarian(nu pot vorbii de el la trecut ) si nu consuma alcool "I'm a vegetarian and I don't drink" spusele lui. Peace!
Eu sincer nu stiu ce sa zic.Inteleg ca esti mare fan Michael Jackson, dar mai bine l-am lasa sa se odihneasca in pace.Stiu si eu cine a fost MICHAEL JACKSON, si nici nu ai idee cat de mult a insemnat si inseamna pentru mine, dar totusi...
deeadeea_1643 întreabă: