| lola9 a întrebat:

Buna am cont pe facebook si am dorit ca fan sa fac o pagina despre Martina Stoessel (Violetta) pagina se numeste Muzica violetta am aflat de la cineva ca pot primi amenda fara autorizatie este adevarat? Eu nu prea cred astfel nu ti dadea voie sa mai creezi pagina nu? Urgent vreau sa stiu daca sa sterg pagina dau funda!

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Este un fan page, nu mi se pare ceva ilegal. Nu platesti nicio taxa. in cel mai rau caz ti se respinge pagina. (e improbabil spus, nu se va intampla nimic mai mult ca sigur, cunosc persoane care si-au facut pagini in numele unui artist pe care-l apreciau mult si nu li s-a intamplat nimic).

9 răspunsuri:
| mihaelaalol a răspuns:

Nu.Am colege care si-au facut propria pagina si nu s-a intamplat nimic
funda?!

| lola9 explică:

Multumesc foarte mult! Fara sfatul vostru as fi sters pagina!

| lola9 explică:

Pentru cei care au raspuns la intrebarea mea Daca fac o pagina despre un produs se numeste Shnooks primesc amenda?

| lola9 explică (pentru lola9):

Imi raspunde cineva?

| CrazyGirll a răspuns:

Nu...Am si eu paginii..Nu se intampla nimic.
Funda?

| Vancea_Vivien_1998 a răspuns:

Nu o sa primesti amenda eu am avut pana acum o multime de pagini pe facebook dar le-am sters.Eu nu am patit nimic. Apropo poti sa dai like la facebook la pagina mea pe care o am acum Martinastoesselfan?

| Chobaka a răspuns:

Nu nu primesti nici o amenda, ca am si eu o pagina si nu mi-a zis nimeni nimic, trebuie sa platesti o taxa daca vrei sa promovezi pagina... sper ca te-am ajutat big grin FUNDA?

| lola9 explică (pentru Chobaka):

Nu pot sa ti dau funda desi vreau

| Chobaka a răspuns:

NU,nu primesti amenda pentru nimic, poate doar pentru anumite chesti, necenzurate, dar platesti numai daca vrei sa promovezi pagina, nu vrei primi amenda.