La mare toata lumea se uita dupa toate lumea. Face parte din spiritul verii, din cheful ala de flirt. Ea probabil vroia sa se asigure ca inca ii mai merg farmecele, si probabil intoarsa acasa nu ar mai avea asa curaj sa se uite dupa baieti. Si la strand se aplica efectul acesta. Parca toti sunt pusi pe agatat, doar pentru a-si intari increderea de sine.
Nu mai ai cum sa o gasesti, decat printr-o minune a destinului sau daca e ea vedeta... Trebuia sa ii iei numele si numarul de telefon! Asa agatament faci tu?! Acum nu ai decat sa suspini...Dar iti va trece, ochii care nu se vad se uita.
Da dar faza-i ca si ea ma placea se tot uita la mine si eu la ea si imi place foate mult chiar mi-as dori so gasesc
La mare toata lumea se uita dupa toate lumea. Face parte din spiritul verii, din cheful ala de flirt. Ea probabil vroia sa se asigure ca inca ii mai merg farmecele, si probabil intoarsa acasa nu ar mai avea asa curaj sa se uite dupa baieti. Si la strand se aplica efectul acesta. Parca toti sunt pusi pe agatat, doar pentru a-si intari increderea de sine.
1)Cati ani ai?
2)O sa o uiti oricum, nu dispera sunt si altele.
3)Am patit si eu ceva asemanator, dupa o saptamani nu mi-am mai batut capul cu asta, am uitat.
anonim_4396 întreabă: