| Winterx2 a întrebat:

Buna!
Am cunoscut un baiat si nu stiu cum sai atrag atentia, chiar daca stau cu baietii si ma prefac ca stiu toate chestile nu stiu cum sa se uite mai des la mine, sunt timida si as vrea sal intreb in fata dar nu pot, as vrea sa aflu sa vad ce simte pentru mine si a da este dragoste de copii (10-11 ani)
Dau funda la cel mai bun raspuns care mi-a fost de folos!

Răspuns Câştigător
| asdas78 a răspuns:

Sunt baiat asa ca stiu cum m-ar atrage o fata.Nu cred ca m-ar atrage daca ar sta asa. Daca ai ceva sa ii zici mai bine ii spui intre 4 ochi. Dar sa nu iti fie frica. Ai sa vezi ca o sa fie foarte happy! Si eu am aceiasi problema dar cu o fata. Si u ai ajuns mult mai sus ca mine eu nu am curaj sa stau sa vb cu ea...

| Winterx2 explică (pentru asdas78):

E foarte bun raspunsul dar o sa ma creada o nebuna!

8 răspunsuri:
| Bezea a răspuns:

Plastic surgery. Some nice implants will make him look at you for sure... unless he's gay. In that case you need to undergo a sex change treatment.

| HeliosMetal a răspuns:

Pai in primul rand,nu trebuie sa te imprietenesti direct cu el, imprietenestete cu un prieten de al lui, pana ajungi la el. Dureaza ceva dar asta e calea cea mai sigura.Afla ce-i place despre ce vorbeste, etc

| madalinaox a răspuns:

Stiu cum e si eu sunt cu acesi problema lui ii placea de mine dar nu am dat mare importanta si mi s-a dus sansa,e bine sa crezi ca va merge,pai ite cateva sfaturi:imbracate mai elegant, date cu ruj, sau luciu de buze

| Curca_Georgiana_1991 a răspuns:

Date pe langa el si zi ca ai alt iubit de varsta lui si il intrebi ce ii place(baiatului de care esti indragostita)in ferul asta stii. daca vrei sa fii impreuna cu el a doua zi zici ca te-ai despartit de el.

sper ca ti-am fost de ajutor!

| Winterx2 explică:

El nu este tipul de baiat caruia sa-i placa eleganta, ii mai de cartier si asa ii si stilul meu nu am curaj sa ii spun dar voi afla putin cu patin ce vrea de la o fata, chiar daca sa sarutat accidental cu cineva chestia asta nu descurajeaza, eu sut
mai cu atitudine, scuza mea este : Sunt mica su cute! as dori sa incerc pana cand imi va reusi!