| Sqk00 a întrebat:

Am de facut la educatie plastica un desen care sa reprezinte ziua si noaptea. Adica sa impart foaia in doua parti iar in ca de sus sa fac ceva ce reprezinta ziua si jos ceva ce reprezinta noaptea. Ma puteti ajuta cu vreo idee sau sa ma inspir de pe net?

Funda:*

2 răspunsuri:
| CuteLittleKitty a răspuns:

Trebuie neaparat sa imparti foaia pe orizontal? Ca daca poti pe vertical atunci ai putea face un cerc mare pe mijlocul pagini (un pic mai sus daca poti) apoi o jumatate de cerc soarele cealalalta luna si apoi simetric sa desenezi prin comparatie, adica cerul la noapte negru cu stele galbene iar al zilei albastru. Apoi sa faci o padure/lac/oras si deseneaza astfel incat sa evidentiezi diferentele dintre zi si noapte.

| nasoasatonciu a răspuns:

Eu in locul tau as fi facut altfel: cerul sa fie jumatate zi jumatate noapte si soare/luna sa fie in mijloc astfel incat jumatate sa fie intr-un fel si jumatate in celalalt si apoi in fiecare parte face copaci flori si alte lucruri in fiecare parte. poti face si elemente specifice fiecarei parti ale zile gen o bufnita noaptea si un fluture ziua. sper ca te-am ajutat cat de cat. happy funda?