| Bubiko a întrebat:

Am de mica un vis ciudat. Conduc o masina si nu o pot opri. Dar pot sa merg cu ea fara sa ma izbesc de stalpuri sau ceva de genu. Apoi tot in vis ma gandesc ca sunt departe de asa si nu stiu cum sa ajung acolo. Am visat o data la mine pe strada si alta data la bunica. Ce inseamna? FUNDA si urgent raspunsuri. Mersi

8 răspunsuri:
| miky014 a răspuns:

Fugi de ceva de care ti-e frica?
Cred ca necazurile stau pe langa tine, iar tu reusesti destul de greu sa le ocolesti.
bafta!

| Petronela a răspuns:

Buna! Nu ar trebui sa crezi in vise deoarece nu inseamna nimic.Sigur noaptea te gandesti la ceva si de acolo visezi diverse lucruri"ciudate". Nu trebuie sa fii superstitioasa.

| anonimaaaa_4936 a răspuns:

hee hee si eu am visat ceva de genu de mai multe orihee hee dar nu pot sa`mi explic nici eu ce inseamna:d sad

| PeAcE a răspuns:

Pai si eu am visuri de mica, dar nu le-am prea dat importanta, visuri care uneori se repete iar si air si iar. Unele vise pot fi fragmente din viata ta anterioara, din cate am inteles eu. poate ca are legatura cu tine, nu sunt sigura. Dar sa stii ca pana la urma sunt doar niste vise, nu le mai acorda asa de multa importanta.
X. O. X. Okiss

| Laura_2393 a răspuns:

Daca nu ma insel a merge cu masina in vis inseamna sa iti doresti in realitate sa iti faci ordine in viata, sa fi poti stapani evenimentele din viata ta. Daca vrei un raspuns profesionist intra pe: www.oniromantie.ro

| Bubiko explică:

Am uitat sa va spun ca eu conduc masina care o avem noi. Prima oare am visat a eram cu Dacia si apoi cu Dacia Logan.

| Bubiko explică:

Mihaela014, eu nu ma urc in masina ma trezec direct in ea. Si nu fug de nimic.

| GabrielaIoana a răspuns:

Probbil vrei da ajungi undeva dar nu poti...nu gasesty drumul spre acel loc sau spre acea persoana...nu stiu exact ce sa spun da intra pe http://www.viseonline.ro/cautare/masina?ordering=&searchphrase=all si vezi
Sper ca te-am ajutat cu ceva :D