| DeadXFragilXGirl a întrebat:

Buna!Am fost la o nunta unde un baiat s-a indragostit de mine.I-am dat numarul meu,dar m-a sunat doar dupa 2 zile.Am inceput sa aud lucruri urate despre el,cu am ar fi ca iubeste alta fata si ca este cu ea de mult timp.Nu mai stiu pe cine sa cred.Pe el sau pe alte persoane?Mi-e frica sa-l intreb ,pentru ca as putea isca o cearta . Ce sa fac? Fundita puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| LostInHell55 a răspuns:

Buna.

Sa-i spui ce te preocupa.

Nu inteleg de ce iti este teama de fapt:de o cearta, de faptul ca te va parasi sau de faptul ca vei afla un adevar dureros? In loc sa-l protejezi mai bine ai avea o discutie cu el si, in functie de asta, ai lua o decizie.Nu te mai lasa pacalita de unii si de altii,ci verifica civilizat,cu tact, informatia. Vezi ce ganduri are in legatura cu voi si daca are pe cineva.
NU-i timp de pierdut, poate-i cazul sa cauti iubirea in alta parte.

Succes! Fundita?puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| criisz a răspuns:

Draga mea, in primul rand un baiat nu se indragosteste in cateva ore. In al doilea rand, lasa lucrurile sa decurga de la sine, si nu te mai stresa. Oricum, este bine sa vorbesti cu el despre ceea ce ti s-a spus, doar el iti poate clarifica nelamuririle. Lasa frica, pentru ca mai devreme sau mai tarziu trebuie sa infrunti aceasta situatie si cu cat e mai tarziu cu atat e mai grav.

| Daria33 a răspuns:

Pai tu pur si simplu vb cu el si daca este sa va faceti impreuna il in trebi ca este un lucru destul de normal daca o sa fiti impreuna dar sa-i zici frumos iar daca nu nu te amestecawinking sper ca te-am ajutat

Răspuns utilizator avertizat