anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am gasit la multe intrebari "dau fundita"imi puteti explica ce inseamna asta mai exact happy? am cont c ceva timp, dar nu prea am intrat pe aici tongue

Răspuns Câştigător
| hominid dreak a răspuns:

Unii useri folosesc fundita ca si un carlig prin care doresc sa atraga cat mai multe raspunsuri. Fundita este de fapt declararea unui raspuns castigator. daca tie iti place un raspuns, il gasesti original etc. atunci bifezi pe fundita cenusie din dreapta raspunsului respectiv, si aceasta se va colora in rosu.La fel si raspunsurile tale pot primi fundita daca cel ce a pus intrebarea ii va placea raspunsul tau.Bafta la primit fundite.

9 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Daca raspunzi la o intrebare si ai lamurit persoana in cauza, primesti o funda mare portocaliebig grin

| octavianpas a răspuns:

Raspunsul este votat cu inteligent si este castigator.

| RooN a răspuns:

Pe acest site se aducana puncte pentru fiecare raspuns dat, pentru fiecare intrare si asa mai departe. Dac araspunsul este considerat de persoana carea a pus intrebarea corect ii poate acorda fundita care valoreaza 100 de puncte. Fundita ai apsand pe fundita din dreapta mesajului uite pe aici ->>>
Dar sa nu pui in continutul intrebari dau fundita pentru ca nu ai voietongue
wave

| hominid dreak a răspuns:

Multumesc, moniiii

| motanelul a răspuns:

Buna, pai fundita iti da cineva, cand tuh ai dat un raspuns foarte bun si folositor. pop

| Moni. a răspuns:

Aha.acum am inteles.Va multumesc big grin

| andreea14 a răspuns:

Adica il declari castigator
Doar pe acela cu raspunsul corect
Pupici

| Lucky_9459 a răspuns:

Pari findita este recompensa celui mai bun raspun ia pentru una prinesti 100 de puncte apare in dreptul fiecarui raspuns al fiecarui utilizator la intrebarea ta si este acordata aceluia care a dat raspunsul cel mai bun intrebarii tale big grin

| sh0by a răspuns:

Dai fundita unui utilizator care a raspuns corect intrebarii talebig grinwinking