Rezultatul tau:
Exista o problema. Daca esti baiat, atunci e de rau. Deja poti sa-ti spui "fetita". In cazul in care esti fata (ceea ce e bine), poti sa spui ca esti o persoana perfect normala, cu un accent deosebit pe aspectul feminin. In astfel de cazuri, un dimnutiv al numelui tau se potriveste perfect.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 1% din utilizatorii care au facut acest test.
Buna
uite ce mi-a iesit mie
Rezultatul tau:
La cat de plictisitor/are esti, nu iti trebuie o porecla. Oricum, oamenii iti uita repede chiar si numele. Incearca sa fi un pic mai activ/a.
nici eu nu sunt plictisitoare
as putea chiar spune ca sun tot timpul activa!
Mie mi-a iesit asta:
Rezultatul tau:
Pentru tine s-ar potrivi o porecla asemanatoare cu "Activu'". De ce? Raspunsul este foarte foarte simplu: Toata ziua esti activ! Iti place sportul si in general tot ce tine de miscare si activitate.
Pentru tine s-ar potrivi o porecla asemanatoare cu "Activu'". De ce? Raspunsul este foarte foarte simplu: Toata ziua esti activ! Iti place sportul si in general tot ce tine de miscare si activitate.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 38% din utilizatorii care au facut acest test.
Hmmm, cred ca te-ai uitat prea mult la Jackass. Cel mai bine ti s'ar potrivi "Nebunu'". Esti fan inrait al activitatilor riscante si in general tot ce tine de durere. Iit place sa infrunti orice tip de lege, fie ele ale naturii sau ale vietii de zi cu zi.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 21% din utilizatorii care au facut acest test.
Chiar mi se potriveste!
"Pentru tine s-ar potrivi o porecla asemanatoare cu "Activu'". De ce? Raspunsul este foarte foarte simplu: Toata ziua esti activ! Iti place sportul si in general tot ce tine de miscare si activitate. "
Nimic interesant!
Ai obtinut acelasi rezultat ca 38% din utilizatorii care au facut acest test.
Hmmm, cred ca te-ai uitat prea mult la Jackass. Cel mai bine ti s'ar potrivi "Nebunu'". Esti fan inrait al activitatilor riscante si in general tot ce tine de durere. Iit place sa infrunti orice tip de lege, fie ele ale naturii sau ale vietii de zi cu zi.
mai m'a nimerit...in tot
am si dovezi
Ai obtinut acelasi rezultat ca 21% din utilizatorii care au facut acest test.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 38% din utilizatorii care au facut acest test. la mine reazultatul e asta
Si mie mi-a iesit ca sunt plictisitoare! Chiar ca nu-i corect si adevarat! Daca tu te-ai suparat la modul serios, ma gandesc ca eu nu mai are rost sa o fac!
Ayuu întreabă: