| NebunaTha a întrebat:

Buna :* Am google Chrome si in dreapta am o chestie care dk dau clik pe ea imi apare mai multe meniuri si imi apare un meniu ISTORIC si dk dau clik pe el imi apare unde am intrat si unde am umblat pe internet. cum pot sa sterg? :-s Va rog ajutati`ma love struck

6 răspunsuri:
| ⇒ƒℓy◕ Øη◕ RαiηცỜω☻ a răspuns:

Dai in dreapta la "Editarea Elementelor" si bifezi ce vrei sa stergi si apoi dai " Eliminati elementele selectate"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai in dreapta "Editati elemente...". Dai acolo, bifezi siteurile care vrei sa le stergi apoi "Eliminati elementele selectate".

| Crysty1996 a răspuns:

dai la editeaza si bifezi alea toate si dai sterge fisierele selectate si gata si aia ii o cheie nu o "chestie" IMI DAI SHI MIE O FUNDA TE ROG!

| Instinkt a răspuns:

Buna!
Este simplu. dupa ce ai intrat in pagina cu Istoricul, dai EDITATI ELEMENTELE apoi iti mai apare un meniu cu inca 2 optiuni si dai acolo la ''stergeti toate datele de navigare'' apoi te va redirectiona catre o pagina si acolo iti va aparea ce vrei sa stergi.dai unde apare ultima ora si alegi toata perioda si bifezi casutele

| kamikaze325 a răspuns:

Pai ar trebui sa ai si optiunile de stergere a istoricului tot pe acolo > sau mai simplu ctrl + h > edit items si marchezi doar datele pe care vrei sa le stergi. ATENTIE daca dai pe clear all browsing data iti va sterge tot inclusiv orice parole salvate sau nume de conturi pe unde esti logata.

| Candy66 a răspuns:

Selectezi cu ctrl tot ce vrei sa stergi tii apasat p mause si dai ctrl dupa care click dreapa si stergere