Pffffffff...nasoala situatie. uite iti dau un ex:eu m-am indragostit brusc de o fata,pana acum nu ii dadeam prea multa atentie,dar d ceva timp am inceput sa comunicam mai mult, sa facem glume si chestii de genul, nu mai puteam de nerabdare...asa ca i-am trimis niste mesaje,am vb pe mess(asta se intampla in vacanta de craciun).nu stiam ce reactie va avea,la inceput am shockato putin,a ramas si ea surprinsa, dar dupa am mai vb, am inceput sa ne cunoastem mai bine si uite ca avem mai bine de 2 luni d cand suntem impreuna.Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui,ori ii spui ori taci pe veci,u alegi,pana la urma daca e de acord bine, daca nu, el pierdePAREREA MEA
Ms pentru funda:*, esti o fata fff dragutza...asa ca sigur o sa-ti kda la picioare, mult succes aaaaa si spune-mi ce ai facut, sunteti impreuna sau e prea fraier incat nu stie ce pierde?
Hey! Ai mare dreptate, id'ul iese din discutie.e urat! Ca sa ii atragi atentia trebuie sa'l privesti, sa te uiti la el in alt mod.adica intelegi tu. Sa ii dai semne discrete ca iti place de el. Mult succes! [-o< nu te inosi prin cererea id'ului>
Pai maria in pauze te duci la el in clasa si vorbesti cu fetele pe care le cunosti de acolo fa-te ca pari interesanta... cand pleci treci pe langa panca lui si ii dai cartile jos poate se apleaca si el dupa ele dar sa te apleci si tu poate asa va veti privi in ochi si poate intrati intr-o discutie amanuntita despre el si tine succes!