| danni3l a întrebat:

Buna!
Am intrat din nou pe site, desi uitasem de el:-s.
Ce mai e nou?
Am observat ca unii useri sunt nemultumiti de starea site-ului.
Eu sunt aici abis de pe 3 septembrie!
Imi poate explica cineva cum era site-ul la inceput?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La inceput au fost: Bula, Valimocanu, Selfhelp, supersex, moony si altii pe care ii regret. Studiaza-le postarile si vei intelege.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Mai simplist. Ca orice fiinta, si site-ul asta a evoluat. Bineinteles ca printre noi mai sunt si conservatori, e normal, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La inceput? asta inseamna acum 10 -11 luni de zile, iti pot spune cei care au fost printre primii 500-1000 inregistrati. din luna martie-aprilie lucrurile sunt ceva mai schimbate.au inceput cu gasca lui x, clica lui y... pentru fiecare e un inceput, dar inceputul a durat pana in martie. pupic, regis, brigaela, hashe, andreutz, sunt putinii dintre cei care iti pot povesti cum a fost la "inceput".

| 1968 a răspuns:

Dar si cei ce ce se umfla in pene ca autudidacti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ZAZUtotea, nu fi asa de sigura!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint aici de la jumate cred laughing Si am la activ doua suspendari. Am spus lucrurilor pe nume si am fost aruncat in temnita. Dar nu-i bai ca jucam barbut si poker cu sobolanii si-i bateam, iar poruncile erau sa aduca mincare de la chefurile tinute pe site. Si faceau treaba buna sobolanii, aveam friptane si bere la discretie si nu stiau TPU-istii unde le dispar frate chiolhanele. Mi-ar fi adus si femei, dar nu aveau pe unde sa le strecoare rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor