| G65 a întrebat:

Am mai pus o întrebare despre kilograme, dar acum vreau să vă intreb. De 1 lună in 'coace nu mai mănanc paine deloc. Unii oameni spun că dacă nu mănanci paine slăbesti incetul cu incetul, dar eu nu văd nici o diferenţă sincer. Astăzi de exemplu am spart cam "jumate" de pungă de seminţe de floare soarelui, o pungă mică neagră. + 2 - 3 sarmale ( mi.e ruşine cu mine laughing ) tot fără paine, şi voiam să vă întreb dacă cam cat am mancat eu ma ingraşă? Eu unul sincer m-am săturat să flămânzesc, pentru că mancam imfim pe zi, nici un morcov. si cand mai mancam si eu putin in plus puneam pe mine cam 300 de grame. şi era ciudat. Vreau să mănanc cat de cat normal, pentru că eu nu cred că fetele "bune" sau băieţii sexoşi de pe stradă flămânzesc. Plus că sora mea mănancă de rupe si dacă o vezi zici că face zilnic sală, plus cine ştie ce dietă şi nu e deloc aşa. Am nevoie de ajutor sad, serios.

2 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

Painea este un inceput bun, eu zic sa nu te infometezi, ci doar sa fi atent la ceva sfaturi cum ar fi :
- nu manca cu 4 ore inainte de culcare
- un lucru important : fa-ti un program de aerobic (20-30 de minute pe zi), ajuta foarte mult
-renunta la sucurile carbogazoase
Nu te baza doar pe metabolism sau sa faci greva foamei deoarece este santatea ta in joc. Motiveaza-te si documenteaza-te pe internet dupa acest fel de sfaturi si ia atitudine!

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

CĂCATURI, CĂCATURI, CĂCATURI. happy
Pâinea nu te îngrașă dacă mănânci într-o cantitate normală. Mănâncă orice, oricând dar cu măsură. Subliniază cuvântul măsură.
Te sfătuiesc să bei apă înainte de masă, în rest n-ai nevoie de nimic.