Vrei sa spui ca ti se deschide greu mozilla? E posibil sa fie din cauza windows-ului... Sau din cauza PC-ului. Depinde daca ai avut problema asta dintotdeauna sau doar in ultimul timp. Depinde de configuratia calculatorului. In momentul in care ai multe procese deschise e posibil sa ii ia mai mult timp sa deschida... Se intampla cand ai foarte multe programe instalate si multe dintre ele iti ruleaza la start-up. Partea cu "start new sesion/restore" se intampla de obicei in momentul in care inchizi mai "brutal" mozilla. Stiu ca exista optiune la un moment dat sa ii dai sa iti retina pagina/paginile care sunt deschise, sau sa nu le retina... Dar daca tie nu ti-a aparut asta... inseamna ca ai o versiune mai veche de mozilla. Incearca sa iti iei o versiune mai noua a browser-ului si vezi cum iti merge. Si seteaza sa iti saveze paginile pe care le ai deschise sau nu, in functie de preferintele tale. Succes!
Si eu am avut probleme de genul acesta. La mine era problema cu windows -ul. Dupa ce l-am reinstalat nu am mai avut probleme
Si eu am probleme de genul asta. Dar cred ca trebuie sa reinstalez windows-ul...Merge greu sistemul, asta poate fi cauza
Am si eu Mozilla Firefox. Si la mine imi apare asa. Mi se intampla asa cum ai zis tu. Poate este asa cum a zis raidu2004.
Yurisa întreabă: