Staai liniştită că nu se întâmplă nimic. Jeff nu există. Da, am văzut şi eu " dovezi ". Şi am văzut un astfel de video demult şi sunt încă vie.
Şi dacă a existat a fost ucis. Da, a fost ucis. Am văzut şi o astfel de dovadă, spunea că a fost ucis de nu ştiu cine.
Haai, ia-o logic. Să zicem că există. Crezi că ar străbate el tot globul că să ucidă un om care s-a uitat la video, când poate foarte bine să ucidă pe unul de pe stradă?
Oricum, nu ştiu de ce mă strufoc atât pentru că nu există. Şi dacă a existat, mă repet, a fost ucis. Faza cu video-ul e doar o chestie d-aia de copii naivi. Ca în comentariile de pe Facebook " dacă nu trimiţi asta la încă 10 persoane, Katy va veni şi îţi va mânca sufletul ". Hai mă, fii serioasă şi nu mai sta cu gândul la asta. Până la urmă poţi muri şi când mergi pe stradă. Aluneci pe gheaţă, te loveşti cu capul de ciment şi mori. Sau te calcă un beţiv cu maşina, ta daa.
Dai de psihopaţi şi aici, în România, pe stradă. Nu numai Jeff ăsta e.
Uita de acel videoclip, carei faza ca iti afla ip-ul? Si mie mi-au aflat ip-ul multi "draci" care imi intrau in pc
Serios ce alt'ceva iti poate face?
No,ai dat funda, asa ca o sa raspund de amuzament:Nu-ti fie frica...Jeff s-a dus intr-o paduse si s-a intalnit cu Slendy si s-au omorat unul pe altul