Salut! Nu trebuie sa-ti faci griji! Ca sa-ti placa profesorii ii usor, da poate fi evitat.Ca orice elev am profesori pe care nu-i suport si dirigmea stie asta si n-o deranjeaza deloc, la mine in clasa toti ne intelegem cu ea, mai ales ca-i tanara si stie cam ce ne place noua.Nu sunteam cu totii cine stie ce destepti, dar incercam sa n-o suparam cu-n comportament neadecvat.Iar un diriginte\a e foarte greu sa-si displaca elevii, stai linistita.Eu nu mi-am facut nici o grija in clasa 5 si totul e bine.Pa,pa.
Buna!
Si eu cand am trecut in clasa a V-a tot la lucruri din astea m-am gandit!
Stai linistita, profesorii nu au nimic cu noi, elevi. Da, sunt cazuri in care copiii refuza sa invete suparand astfel profesorii. Daca spui ca vei avea diriginta, tu fiind fata o sa va intelegeti. Secretul este sa inveti.
Dar, intr-adevar sunt si profesorii tineri care nu sunt pregatiti sa aiba rabdare cu atatia elevi. Asa a fost si cu profesorul meu de spor de la generala. Tebia iesise de pe bancile scolii si a venit sa predea la noi. 6 ani a trebuit sa il suport.
Mult succes!
LA revedere!
Si eu am o problema cu proful de sport..Eu zic ca ma cam uraste pentru ca eu sunt ultima aleasa de el, aproape toti elevii primeau diplome si erau invitati la concursuri de sport [in plus ca eu si fac gimnastica] si sunt si mai buna decat altii :\ Mi se pare urat sa am un astfel de profesor care daca ar putea, m-ar da afara in suturi de la ore. Imi vorbeste cu scarba.
Nu stiu ce voi face cu asta pentru ca el e singurul profesor cu care nu ma inteleg.
Pai...Eu nu ma inteleg, o detest pe profa de engleza si ea pe mine.Numai ca pe ea, n-as putea-o numi altfel decat o idioata(stiu ca nu-i frumos, dar daca ai sti cum se comporta cu noi...)Si cel mai tare dirigmea e prietena cu ea si stie ca o uram si multe altele.Chiar dirigmea a convinso sa vine sa-i ceara scuze unui baiat din clasa.(alte amintiri)