| xdBrokenHeartedGirl a întrebat:

Buna happy. Am nevoie de ajutor si nu am pe nimeni caruia i-l pot cere. Simt nevoia sa ii spun cuiva ce am pe suflet, si va multumesc mult daca va irositi 5 minute din viata pentru a citi pana la capat.
Deci... nici macar nu mai am curajul sa ies din casa.M-am saturat de criticile celor din jur, simt ca nu mai fac fața. De ce? Ieri cand veneam de la scoala s-a gasit un... tigan cam de clasa a 3a care sa imi spuna ca sunt urata. Tot din cauza asta am lipsit saptamana trecuta de la scoala, pentru ca proful de tehnologie a dat un exemplu in clasa, ma rog, nu dau detalii si a aratat exact spre mine cand a spus ca sunt urata -_- nu cred ca a aratat spre mine din coincidenta. Bine, multi mi-au mai spus asta pana acum, niste necunoscuti, colegi, chiar si o amica mi-a spus-o indirect, dar acum o luna profa de chimie mi-a spus ca sunt frumoasa, la fel cum mi-a spus si profa de mate si profa de romana, iar psiholoaga scolii mi-a spus ca sunt frumoasa.Eu nu mai inteleg nimic! Daca e sa ma intrebati pe mine, nici eu nu stiu cum arat, uneori arat oribil dar uneori ma vad chiar draguta, depinde de lumină laughing. ma rog, poate m-am obisnuit cu fata mea.Sunt bruneta si am ochii caprui, uneori negri si am tenul deschis la culoare, multi mi-au spus arat ca o fantoma straight face.Nu am coșuri, nu am părul degradat sau chestii deranjante, ci doar cearcăne, de fapt, asta văd eu.
In fine, intrebarea mea este cum fac sa ies din starea asta? Adica, plang in continuu, nu mai suport, nu mai ies deloc din casă și nu știu ce să mai fac.Simt că pana si Dumnezeu m-a uitat, niciodata nu mi-a ascultat rugaciunile, nici macar una mica. oh go on
Nu mai am nici măcar un gram de încredere in mine sad urasc lumea asta, urasc oamenii, scoala, absolut tot, dar mai presus de toate imi urasc viata.Mai bine mor de cand sa mai indur toate astea, poate asa vor fi si ceilalti mai fericiti!
Toate visele mi-au fost spulberate, totul pare imposibil si nici pana acum nu am avut o viata chiar usoara, nu cred ca am fost niciodata cu adevarat fericita, au fost doar zile in care am fost doar mai putin trista si am impresia ca niciodata nu voi fi fericita.Din cauza celor din jur m-am izolat, nu am prieteni, o duc din ce in ce mai prost cu scoala, pur si simplu am pierdut TOTUL! Mentionez ca am 14 ani...
Multumesc ca ati citit si as fi recunoscatoare daca aveti vreun sfat.

3 răspunsuri:
| daniel001 a răspuns:

Nu fi prostuta. ai toata viata inainte, incearca sa te uiti la cei mai putini norocosi decat tine si vezi unde te situezi tu, nu te compara cu cei care par a fi sus pe val... cea mai formidabila masinarie pe care o vei detine vreodata este propriul tau corp. bucura-te de el cat timp mai poti, si tu ai mult timp inca.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu ar trebui sa te axezi pe ceea ce spun unii, mai ales cand vine vorba de frumusete. Frumusetea este subiectiva, poate ceea ce mi mi se pare frumos, altuia i se pare urat. Esti la inceputul adolescentei si de regula, acum majoritatea tinerilor simt ca nu isi mai gasesc locul, fie se izoleaza, fie se razvratesc. Ceea ce simti tu este normal si specific varstei. Incearca sa tii cont de asta. Vei vedea cand o sa cresti ca lucrurile astea nu te vor mai afecta si ca nu te va mai intersa cine te vede frumoasa si cine te vede urata. Chiar nu conteaza. Cu totii avem parti urate si parti frumoase. Ceea ce conteaza, insa, este sa iti cunosti propriul corp, sa stii ce atuuri ai, ce defecte ai si sa te accepti asa cum esti. Daca te vei uita in jurul tau vei vedea ca nimeni nu este cu adevarat frumos, poti gasi uratenie si in cel mai frumos om de pe pamant, asa ca nu te mai concentra pe chestia asta.
Este normal sa te simti mai izolata si mai razvratita acum, asa este si ni se intampla tuturor. Incearca sa tii cont de faptul ca este doar o perioada trecatoare din viata ta si mai tarziu de vei linisti. Esti inca tanara, nu te izola, cauta-ti prieteni cu care sa te intelegi, care sa te accepte asa cum esti si sa te placa. Si distreaza-te. Pentru ca o sa vina o vreme in care s-ar putea sa regreti ca nu ai apucat sa faci acum diverse lucruri specifice varstei tale.

assiris
| assiris a răspuns:

Nestiind cum arati nu-mi pot exprima o opinie in acest sens dar, ca sa primesti totusi un raspuns, si eu am trecut prin asa ceva, candva, si am depasit situatia. M-ar interesa o poza cu tine dupa care iti pot spune pas cu pas ce sa faci. Astept...