Nu fi prostuta. ai toata viata inainte, incearca sa te uiti la cei mai putini norocosi decat tine si vezi unde te situezi tu, nu te compara cu cei care par a fi sus pe val... cea mai formidabila masinarie pe care o vei detine vreodata este propriul tau corp. bucura-te de el cat timp mai poti, si tu ai mult timp inca.
Nu ar trebui sa te axezi pe ceea ce spun unii, mai ales cand vine vorba de frumusete. Frumusetea este subiectiva, poate ceea ce mi mi se pare frumos, altuia i se pare urat. Esti la inceputul adolescentei si de regula, acum majoritatea tinerilor simt ca nu isi mai gasesc locul, fie se izoleaza, fie se razvratesc. Ceea ce simti tu este normal si specific varstei. Incearca sa tii cont de asta. Vei vedea cand o sa cresti ca lucrurile astea nu te vor mai afecta si ca nu te va mai intersa cine te vede frumoasa si cine te vede urata. Chiar nu conteaza. Cu totii avem parti urate si parti frumoase. Ceea ce conteaza, insa, este sa iti cunosti propriul corp, sa stii ce atuuri ai, ce defecte ai si sa te accepti asa cum esti. Daca te vei uita in jurul tau vei vedea ca nimeni nu este cu adevarat frumos, poti gasi uratenie si in cel mai frumos om de pe pamant, asa ca nu te mai concentra pe chestia asta.
Este normal sa te simti mai izolata si mai razvratita acum, asa este si ni se intampla tuturor. Incearca sa tii cont de faptul ca este doar o perioada trecatoare din viata ta si mai tarziu de vei linisti. Esti inca tanara, nu te izola, cauta-ti prieteni cu care sa te intelegi, care sa te accepte asa cum esti si sa te placa. Si distreaza-te. Pentru ca o sa vina o vreme in care s-ar putea sa regreti ca nu ai apucat sa faci acum diverse lucruri specifice varstei tale.
Nestiind cum arati nu-mi pot exprima o opinie in acest sens dar, ca sa primesti totusi un raspuns, si eu am trecut prin asa ceva, candva, si am depasit situatia. M-ar interesa o poza cu tine dupa care iti pot spune pas cu pas ce sa faci. Astept...