| Anne_3522 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru, al cunoscatorilor. M-am tot gandit si as dori sa iau lectii de chitara. poate sa imi cumpar si o chitara. Nu stiu nimic despre ele, nu sunt in tema cu nimic dar tare mi-as dori sa invat sa cant la chitara. De aceea va cer ajutorul. Cine imi poate spune unde as putea merge sa fac lectii de chitara si sa nu fie un pret prea scumpicel. si cam cat costa o chitara? Chiar mi-as dori sa incerc sa invat ceva ce chiar imi place. Multumesc:*

8 răspunsuri:
| AlexTroll a răspuns:

Pretul unei chitare difera poti sa te duci la un magazin de specialitate sa intrebi si sa ti-o alrgi cea care iti place sau poti cauta pe okazii chiata clasica acustica, electrica de care vrei

nu stiu cat costa lectiile de chitara dar uite un blog care te invata toti pasii

http://cursuridechitara.blogspot.ro/2008/01/lectia-1-acordurile-g-c-d.html

cel care face blogul are si canal de youtube

http://www.youtube.com/user/giure?feature=watch
si poti invata asa fara sa platesti :)
bafta!

| Anne_3522 explică (pentru AlexTroll):

Multumesc frumos pentru ajutor. Sincera sa fiu, si eu am gasit tot felul de lectii de chitara gratis. Dar nu cred ca ma pot descurca deoarece ma incurc repede la anumite chestii. Totusi o sa incerc sa gasesc. Multumesc:*

| king4aday a răspuns:

Pentru invatat iti recomand cursul de la Legacy: Learn & Master Guitar. Gasesti cursul si pe site-urile de specialitate pentru dowload. Are inclus carte in pdf., filmulete cu lectii, piese pe care sa exersezi etc. Incepe de la absolut zero si merge treptat cu lectiile pana ajungi sa canti destul de bine. Are o gramada de exercitii folositoare si, explica pe intelesul tuturor toate amanuntele (avantaj daca stii engleza pentru ca, nu stiu de versiune subtitrata). O chitara clasica gasesti de la 300 RON in sus, iar electrica, una destul de buna incepe de la aproximativ 500 - 600 RON (peste asta mai vine amplificatorul si eventual pedale pentru efecte).

| Anne_3522 explică (pentru king4aday):

Multumesc frumos!

Răspuns utilizator avertizat
| Cenusareasa09 a răspuns:

Buna. De unde esti? Si eu fac cursuri de chitara dar depinde de unde esti tu.

| Anne_3522 explică (pentru Cenusareasa09):

Sunt din Bucuresti. De cati ani faci cursuri?