Cateii raman "imperecheati" din cauza ca masculului i se umfla penisul in timp ce-si face treaba.Trasatura mostenita de la lupi.
Da 99,9 % ca e gestanta.Catelele raman foarte usor gestante.Ma indoiesc ca a ramas legate pentru ca vagin e destul de larg sa iasa.A ramas legata pentru ca dupa ce-si sa drumu, la mascut i se umfla ceva la baza penisului, si aia il impiedica pentru o perioada de timp sa-l scoata afara. Dupa un timp isi revine si totul e ok
A ramas deja gravida.Cu cati caini se va cupla, o sa ai catelusi semand cu ei.Da e normal sa se fi prins, as afac sex cainii.
Păi cum rămâne gravidă? Dacă a rămas, mai are voie să facă sex cu câinii încontinuare? :o
Face sex timp de 9 zile, ata tine caldurile la catele, Nu are nimic cat de mare este cainele.Fii fara grija si pregateste-te de ...nepotei
Păi nu o doare când îi introduce penisul? Că am văzut că o freacă tare, il împinge.
Stai linistit ca nu o doare,sexul ei e pregatit pentru asta,doar nu o ia cu japca ce doamne iarta-ma. Dupa ce termina cele noua zile, va avea sexul mai umflat, sa nu te sperii, va reveni la normal, lasa cateaua in pace
Să ştii că şi eu m-am întrebat acelaşi lucru atunci când căţeaua mea mai mare a făcut-o cu mascului ăla uriaş de alături.
Păi pe căţele nu le dor când masculu îi introduce tare penisul?
Ok, devine ciudat.
N-am de unde să ştiu, n-am stat s-o aud cum ţipă.
Însă a mea n-a făcut pui. Nu ştiu de ce, deşi asta era intenţia mea.
Să facă pui. Pe dracu.
Da, poate. Dar nu iti face griji. Doar ca dupa ce nasc pui (daca), nu ii atinge ca ii va manca.
Davyduchiha2001 întreabă: