anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o catelusa care statea la mine in spatele blocului, ieri cand a fost furtuna aceea ea a plecat si azi dimineata numai era acolo, sa mentioneza ca ea a stat timp de o luna la mine apoi a plecat.sad Unde credeti ca e? Credeti ca se mai intoarce, adica ma iubea foarte mult si o plimbam si prin parc cu les?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Poate a fugit sa se ascunda undeva, si daca nimeni nu o ia cred ca se va intoarce. Daca te iubeste sper sa se intoarca.

| edytzu4 a răspuns:

Se va intoarce, stai linistita. Singura problema e sa nu o ia cineva. poate ca inca doarme. Tu te ' ai dus cu noaptea in cap la ea. Daca o iubesti las'o sa plece. Daca te iubeste v'a venii inapoi! O sa fie bine! :* funda?

| BBdragutza a răspuns:

Buna Jiji,se poate ca,catelusa ta se se fi speriat de furtuna! Multi catelusi se sperie de tunete, fulgere si ploaie.Ea te iubeste si sigur se va intoarce, tu doar asteapta si da-i un timp sa se linisteasca iar apoi se va intoarce.Este totusi normal sa intarzie dupa furtuna de aseara probabil ca s-a speriat rau si a plecat pentru putin timp la adapost,dar cum am spus nu-ti face griji, se va intoarce! Iti doresc o zi frumoasa si placuta! Bye, bye!

| ExpoLOGO a răspuns:

Daca s-a speriat de la fulgere/tunete e posibil sa fi ajuns departe de acum...

totusi, daca ai avut grija de ea, poate se va intoarce.

imi pare rau pentru micuta...

succes!