| Myforyou a întrebat:

Am o întrebare cam pentru fete laughing.Ati folosit vreodata zineryt? si daca da ati reusit sa scapati de cosuri? Mentionez ca am încercat si alte creme cum ar fi eritroacnol si sapun cu sulf, o alta crema de la avon...mai multe însa niciuna nu a dat niciun fel de rezultat sad. Acum as vrea sa încerc zineryt pentru ca unele prietene de ale mele au spus ca au folosit si au scapat de cosuri.Dar eu as vrea sa stiu daca aceasta crema da rezultate si daca da cam în cat timp? (se gaseste în farmacie nu laughing).crying(.Dau funda celui mai rapid si detaliat raspuns :* :* :*

Răspuns Câştigător
| NicoBico12 a răspuns:

Poti folosi este bun si elimina cosurile dar trebuie sa te dai ziua si seara dupa baie are un miros cam ciudat(parerea mea)dar este foarte si daca mai ai putine continua sa te dai pentru ca iti pot reaparea.Da, il gasesti si in farmacii.
P.S.Sa nu pui mana pe fata daca ai zineryt, daca pui o sa ti apara si mai multe cosuri.

4 răspunsuri:
| Xenya a răspuns:

Da,este buna dar conteaza foarte tare daca este bun pentru tipul tau de ten! Poti sa incerci fara probleme si tratamente naturiste!

| MarrieMarie a răspuns:

Pai este destul de bun insa difera de la ten la ten...eu sincer ti-as reomanda eucerin sau elmiplant.Sunt cele mai bune.Mie intr-o saptamana. maxim mi-au disparut toate cosurile cu eucerin.Si de zineryt pf...e bun dar dupa cum ti-am zis, difera de la ten la ten. fundita? puppy dog eyes

| Bubulunna a răspuns:

Da am folosit.e destul de bunwinking

| Jullish a răspuns:

Am folosit si a fost foarte bun. Probabil da rezultate depinde de ten.