| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Buna ! Am o intrebare care ma macina si ma intristeaza cand ma gandesc.
Am o prietena foarte buna ( asa o consider eu ) dar de la un timp nu stiu ce sa mai cred...
1. I trimit sms-uri si peste un timp imi zice ca i-a fost sila sa raspunda.
2. O sun si imi inchide si imi zice prin sms ca are treaba si ca nu are chef de vorbit la tel.
3. Imi spune te iubesc, esti unica mea prietena adevarata...
Ea erste o fata minunata. Asa o vad. SI ne spunem secretele si suntem prietene. Dar e normal sa fim prietene foarte bune de 1 an jumatate si sa nu fi vorbit cu ea la telefon niciodata? Adica as vrea sa-mi spuneti daca e normal. Eu as vrea sa fac primul pas dar nu stiu ce va zice. Adica ea oare si ea gandeste la fel. Va rog sa-mi raspundeti va dau si Funda si Voot ! happy

Răspuns Câştigător
| Frankie a răspuns:

Daca are timp sa te asculte cand ai o problema si eventual iti da si ceva sfaturi folositoare sau mai putin folositoare, inseamna ca iti este o prietea foarte buna.

6 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

E genul de prietena "decat cu ea, mai bine singura", unul din cele mai raspandite genuri. Acesti prieteni intra la categoria persoanelor "de nota zero". Caracteristic acestor persoane este ca "s-ar arunca si in urma trenului" pentru tine.
Da' sti sa-ti alegi prietenii!

| 4ever23 a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea ea NU este o prietena adevarata!

| Frankie a răspuns (pentru 4ever23):

Daca stai mult timp cu cineva si vorbiti vrute si nevrute secrete si tot felul de rahaturi. si nu vorbiti al telefon nu sunteti prieteni nu? presupun ca singurii tai prieteni sunt cei de pe TPU si facebook. esti trist prietene.

| 4ever23 a răspuns (pentru Frankie):

Prietene, un prieten adevarat nu cred ca iti zice "mi-a fost sila sa-ti raspunda."... si adevarul e ca saracul de mine chiar nu am prieteni decat virtualioh go on... hai ca nu imi mai pierd timpul sa iti raspund tie! o seara buna

| DanutzzaMaria99 explică (pentru 4ever23):

Da. asta ma macina si pe mine. Eu nu i-as fi spus niciodata mi-a fost sila sa raspund straight face. Poate ca nu imi este o prietena adevarata pana la urma. sad

| larisuca90 a răspuns:

Se poate ca prietena ta sa nu aiba telefon si sa fie al parintilor ei si poate de asta nu vrea sa vorbiti la telefon