| Dydydodo a întrebat:

Am o intrebare, ce as putea face vara asta? A trecut o parte din ea si eu nu am facut nimic special. Vreau ceva nou, nu mai vreau la mare in Italia sau grecia ori la munte in cine stie ce parte vreau undeva in care sa ma distrez la maxim la noi in tara sau in Spania. Daca stiti voi cv de vreun loc super amuzant in care as putea sta o saptamana 2 pana pleaca mama la muna afara ca dupa adio distractie, ma duc la bunici si nu pot face prea multe de cat sa merg la piscina si la cumparaturi in oras...Ma puteti ajuta? Sigur ca vreau si un hotel prin apropiere la un pret convenabil. Dau funda

5 răspunsuri:
| 구미호 a răspuns:

Intalneste-te cu prietenii, du-te prin parc, repeta pentru scoala, incepe o activitate(karate, dans etc.).Fa ceva relaxant sau apuca-te de gatit. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| myruna2012 a răspuns:

Pai intra pe kuponiada.ro si acolo sunt oferte (fel si fel)
Scotianu.ro
Get a deal.ro

| vrabiuta a răspuns:

Du-te in brasov sau in ardeal cerceteaza locuri noi si interesante tara e frumoasa si ai ce vedea du-te in tabere de supravietuire

| xoxolavxoxo a răspuns:

Eu zic sa te duci in Spania.E un loc uimitor si ai putea vizita Parcul PORTAVENTURA, cel mai mare parc de distractii din Spania. Poti sa te duci la Hotelul Caribe.
Poti vizita pe langa Parcul PORTAVENTURI si:
-Zidurile Romane
-Murallas de Ibiza
Sau poti merge cu vaporul:X
In Spania sunt multe obiective turistice de vizitat.
Sper ca te-am ajutat:*

| luga a răspuns:

Mergi la disneyland