| JustAGirl333 a întrebat:

Buna am o întrebare destul de ciudată
Colegii mei se joacă un joc in care trebuie sa săruți pe cineva la întâmplare
Cu jocul ăsta multi au avut primul sărut, dar daca a fost așa se poate considera primul sărut?
Vi se pare ciudat, având în vedere că suntem clasa a 6a?
E ok că încă nu am avut primul sărut la vârsta asta? (Nici chiar în timpul jocului)

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Omg, esti abia in a 6-a si intrebi daca e normal ca n-ai avut primul sarut?!

| Lioana a răspuns:

Nu e un joc potrivit pentru varsta voastra. E prea devreme sa ai primul sarut si mai ales in felul acesta.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Si cand ma gandesc ca eu in clasa a 6a inca jucam pac pac cu gornete, hm... Ajungeți "vedete"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda..nu te juca, m-i se pare o tampenie.

| Jouliete a răspuns:

Da practic e primul sarut, dar nu e primul sarut al iubirii si doar un sarut neimportant. Daca tu consideri ca încalci regula asta jucandu-te atunci nu o face și așteapta pana o sa se întâmple pe bune.

| IoanWild a răspuns:

Primul sarut s-ar pune cu adevarat daca iubesti persoana respectiva.

| alyyyyy2018 a răspuns:

Se consideră primul sărut, chiar daca e un joc și nu e din dragoste. Unele relații au început in joaca, dar la vârsta așa frageda. eu nu vad ok.
Cand aveam eu 14 ani, majoritatea colegelor au avut un iubit sau aveau. Eu doream sa nu fim copii amândoi și când intru intr-o relatie să simțim amândoi, nu doar că sa se laude băieții că le-au avut pe toate. Eram destul de căutată și respingeam săruturi pentru că nu simțeam și că nu vedeam graba. Primul sărut fara sa fie furat, a fost la 16 ani jumate de actualul meu soț care e cu 3 ani mai mare că mine. Atunci am simțit că începe ceva serios.

| DaviddFarkas a răspuns:

Mai bine nu te joci acest joc.

| JustAGirl333 explică (pentru DaviddFarkas):

Și mie mi s-a parut dubios