| TrottiForYouOfSurprise a întrebat:

am o intrebare pentru toti! In curand o sa fie ziua mea (ma rog mai este in decembrie)O sa implinesc 12 ani si vreau o petrecere calumea! Nu vreau ceva copilaresc cu hello kitty si ceva de genul asta. Ceva special! (banii nu sunt problema)

7 răspunsuri:
| geosweet a răspuns:

Pai ai putea sa dai petrcerea la o pizzerie si sati inviti prieteni aduceti muzicaa si va distrati.sau poti sa tio faci acasa de exemplu o petrecere in pijamaletongue. funda?

Răspuns utilizator avertizat
| Mikiidutsaa a răspuns:

La multi ani...
Pana la urma. care'i intrebarea?

| Mikiidutsaa a răspuns:

La multi ani.
Pana la urma, care'i intrebarea?

| ladyMillion a răspuns:

Paihappyin primul rand"La multi ani!"apoithinking ati putea sa incepeti prin a va juca adevar sau provocare,va puteti machia legate la ochilaughing)asta ar fi foarte amuzant,muzica si dans(incearca sa improvizezi concursuri de"cea mai buna dansatoare/cantareata",baba oarba(foarte amuzant,mai ales daca e si mult spatiu)ascunselea,va puteti face unghiilerolling on the floor, bataie cu perne(doar daca pe parintii tai nu i-ar deranja putina dezordine), puteti sa va uitati la niste desene impreuna pentru a va amuza...prin bucatarie(asa de distractie)ati putea lua si voi niste biscuiti si sa le puneti frisca,fructe,bombonele colorate(sa faceti putin pe bucataresele)seara puteti sa va faceti un fel de "cort din paturi"(preferatul meu din capilarielaughing)) )unde sa va spuneti povesti infricosatoare,unde sa aveti ceva de gustarica,mai puteti juca "nu te supara frate",macao,puteti mima,va puteti face diferite cuafuri,si apoi sa va dati note,care ar fi cea mai buna,puteti proba haine si sa faceti un fel de"show de moda",va puteti si fotografia,iar apoi sa radeti impreuna de poze; de asemenea ati putea sa va jucati jocuri pe calculator(multiplayer games),sau pe rand; va mai puteti juca "cald,rece",fazan,"ce incape intr-o valiza"happy daca nu vrei sa-ti tii ziua acasa ai putea sa ti-o tii pe o terasa,la un suc, la mc, ar fi o idee buna sa mergeti la un strand(de interior si de iarna si de vara cu terasa alea aleasmug)sau la vreun aventure parca(nici asta nu ar fi o idee rea)numai ca nu stiu de unde estisadde aceea nu iti pot da niste idei sigure)sper ca te-am ajutatbatting eyelashes

| ZuHuXχX a răspuns:

Pai Iati prezervative laughing)rolling on the floor cea mai tare petrecere laughing)

| TrottiForYouOfSurprise explică:

O sa fac 12 ani si inca nu-mi trebuie prezervative! nici sex!