Sa fii rezident? Pai nu e foarte diferit de cum e atunci cand nu esti.Doar ca ai acel delta galben inainte de nume,poti vinde la supermarket,poti merge la plaja, poti colora profilul si alte culori in afara de cele clasice si poti folosii cheile la dungeon.
Daca vrei sa-ti cumperi card de rezident sa stii ca nu-ti da gems, doar daca cumperi rezidenta cu bani.[reali(dolari)].
Buna, in ourworld numele meu este V3NoM2 si am lvl 62.Eu strang inca gems pentru. residentiat, dar am auzit multe despre el.Imi pare rau, dar abia anul acesta 2013 am vazut intrebarea ta *laugh*, dar sper ca ajut: Poti participa la loteria residentilor, un mondo condo mare, gems poti castiga de asemenea la Doung Key, x2 flow mai mult, plaja, poti sa iti colorezi profilul, si multe alte concursuri pentru residenti, plus fantana cu coins si marketplace de asemenea; am uitat sa mentionez, rezidentiat fara bani poti fi cu numai 200 de gems(1 luna) sau 500(pentru 3 luni). Cumperi de la magazin o carticica si vei primii in 10 secunde un e-mail de la ei. Sper ca te-am ajutat, funda? Pt mai multe intrebari, contacteaza-ma in our
Buna eu sunt diana si ma joc owrorld nu sunt rezident dar stiu ca dac esti accesul la plaja in ourworld sunt lvl 49 crede-ma ca o prietena de-a mea este rezident si da bani in fiecare luna reali nu din joc sperc ca team lamurit...cu placere