| DeadXFragilXGirl a întrebat:

Am o mica problemabig grine la un timp mananc foarte multe dulciuri iar dintii au de suferit adica deja m`i s`au ingalbenit. Desi ma spal dupa fiecare masa pe dintii. Nu are nici un rezultat.Va rog sa`mi da`ti niste trucuri pentru. albirea lor. Dar fara sa ma duc la stomatolog.Multumesc >anticipatbig grin

5 răspunsuri:
| andreea_2617 a răspuns:

Poate pasta nu este buna eu folosesc signal incearca sau dupa ce te-ai spalat pe dinti pune pe periuta sare asta sigur merge ca a incercat-o verisorul meu in fata mea si s-a vazut diferenta adica ii s-au albit dintii! sper ca te-am ajutat

| Morenna10 a răspuns:

Poti sa iti freci dintii cu bicarbonat sau sare, e dezgustator dar nu trebuie sa inghiti.Mergebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste o pasta de dinti prescrisa de stomatolog conform sensibilitatii tale dentare si spala-te regulat pe dinti!

| Dunkelheit a răspuns:

Dupa ce te speli pe dinti taie o feliuta de lamaie si freaca-te cu ea pe dinti. Fundita?

| rockgirl15 a răspuns:

Poi eu de obicei folosesc bicarbonat de sodiu lamine merge dar te as sfatui sa incerci adica pui pasta de dinti si apoi bicarbonat peste dar nu foarte mult sa nu exageram sper ca te am ajutat! funda? :X