| vladvlad23 a întrebat:

am o plictiseala in mine, asa ca sa nu judecati intrebarea asta... Deci ma uitam la televizor si vad o reclama din aia cum ca unu ia o pastila si gata ii trece diareea. Si m-am gandit daca ma apuca diareea in centru, pana caut eu pastilele ma cac pe mine, si mai ales pana isi fac efectul sigur pute/ Sau daca le iau inainte dupa aia is constipat laughing... Sau din reclame e inspirat si un banc :"Cum ca erau un baietel si o fetita si asteptau Craciunul. Baiatul intreaba: Ce-i vei cere mosului?
Fetita : Cred ca o papusa. Tu?
Baietelul : Cred ca un tampon?
Fetita : Da ce este?
Baietelul : Nu stiu dar la reclame zic ca poti sa faci de toate, sa mergi la piscina, sa mergi in discoteca, sa dansezi fara ca nimeni sa-si dea seama. Deci intrebare credeti ca au vreun rost reclamele astea?

2 răspunsuri:
| oOSkyTeamOo a răspuns:

Intr-un fel DA si NU. Unele sunt bune, dar altele sunt doar "porcarii". Aceste reclame mai au rost sa apara pe canalele care primesc bani de la ele si asa inca un ban in buzunar... Uneori sunt si enervante, sti la ce ma refer (cand e un film super etc). In fine, reclamele astea cu pastile sau altceva sunt uneori bune dar nu prea le i-au oamenii in seama (depinde si de om... ) FUNDA? (Pls ca nu am niciuna si sunt nou happy ) Multumesc ca am fost de ajutor

| vladvlad23 explică (pentru oOSkyTeamOo):

Sa-mi trag palme, esti asa un mincinos, de aia nu-ti dau funda.