| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Buna`!batting eyelashes
Am o prietena de cativa ani, acum are iubit, de fapt de ceva timp.Azi una din profesoarele din scoala, a vazut-o cand se saruta cu prietenul ei.Profesoara nu e nici batrana nici tanara aproape 45 de anihee hee. si i-a spus ca intelege chestia asta din copilarie, ca nu numai ea este.Culmea e ca si eu eram langa ei in pauzasad, si profesoara m-a bagat intr-un fel in aceasta situatie, adica a zis ca eu eram langa ei, si ca intelege dar a ajuns undeva unde nu trebuia se sarutau, iar profesoarele si copiii erau si ei in pauza.Na...si m-am simtit prost cand a zis ca eu eram langa ei, si ei se sarutau. Ce parere aveti?sad
Ma simt prost si in momentul de fata. Voi va simteati la fel daca erati in locul meu?
sad
Ofer funda si voturi bune!

Răspuns Câştigător
| Looly_7417 a răspuns:

Mai pana la urma este treaba lor ce fac...Ca tu erai de fata era altceva, puteai sa ii zici ei sa nu se sarute si atat. Pana la urma nu ii poti controla viata sau deciziile. Nu ai de ce sa te simti prost :*. Funda?

2 răspunsuri:
| amamaria a răspuns:

Pff... tu nu ar fi trebiut sa ii lasi sa ajunga asa departe mai ales ca erati in incinta scoli.eu am 14 si ma confrunt cu lucruri de genul asta dar lucrurilr astea se fac in parc sau mai stiu eu unde.pai ar trebiu sa te simpti rau doar daca tu ai fost de acord cu sarutul.

| Bridgit a răspuns:

Pai drept sa ati zic da daca eram in locul tau m-as fisimtit prost.Stiu ca va durea dar ar trebui ca sa ai spui prietenei tale.Eu daca as fi in locul tau i-as spune