| Alexandrutz7 a întrebat:

Buna am o prietena(nu umblu cu ea) imi e doar amica si acum vreo saptamana mi-a povestit ca a fost emo si intr-o zi(cam cu vreo 3 zile inainte sa imi povesteasca) i-a venit sa se taie cu un baiat.De atunci in fiecare seara tot imi spune ca e deprimata. Dati-mi si mie o idee sa fac ceva sa nu mai fie deprimata sa o fac vesela.

Răspuns Câştigător
| ruiseg a răspuns:

Si putea sa incerci s-o scoti mai mult din casa, sa petreceti timp impreuna si o sa uite, asta va vine de la sine, atata timp cat gandurile ii sunt ocupate cu altceva va uita sigur de despresie.
Iti e doar amica, acum i-ai putea arata ca ii esti o buna prietena fiindu-i alaturi si ajutandu-o sa treaca peste starea asta. Experienta asta ar putea intari relatia voastra.
Ca sa mai iasa din starea asta... vorbeste mult cu ea. povesteste-i ce ti se intampla tie zi de zi, conversatii stupide de mare efect, incercati un film, mult timp in aer liber, poate si o discutie serioasa despre ce anume presupune si efectele despresie, si ea trebuie sa participe la propria schimbare!
Mult succes.si nu uita. sa-i fii alaturi!

5 răspunsuri:
| ruiseg a răspuns:

Acum am revazut raspunsul, recitit, si-mi cer scuze de greseli, oboseala...
Si ai putea*
Va veni*
Ajutand-o*
Sper sa te intorci sa-mi spui daca ai reusit sa mai schimbi cate ceva.happy

| Cristi_6252 a răspuns:

Vorbeste cu ea incerca sa o inveselesti sa treca peste chestia asta.Incurajeaz-o fundita plz. vreau si eu o fundita

| alexx_8375 a răspuns:

Dai o lama big grin e un cadou smecher pentru emo big grin

| Brotacel a răspuns:

Buna!

Ar trebui sa petrci mai mult timp cu ea-poate se simte singura din cauza ca nu prea e bagata in seama. Cand va plimbati pe afara povestiti lucruri vesele incercand sa o faci sa uite de suparare. povesteste-i amintiri amuzante de cand erai tu mica. ceva sa o amuze. Iar daca e destul de mare (matura) incerca sa vorbesti si despre curentul emo(dar mai pe ocolite), de ce e asa de deprimata. Probabil a avut o pierdere in familie, sau ceva care ii lipseste acum. Daca e destul de mare spune-i cum vezi tu viata din punctul tau de vedere.Ascultati melodii vesele, scoate-i din cap tokio hotel si alte formatii mai... fa ce crezi tu ca ar trebui sa faci fericita o fata care sufera.happy

Pa, pa.

| Alexandrutz7 explică:

Va multumesc TPU... ceea ce mi-ati povestit a facut-o sa mai uite va multumesc tuturor...