Eu iti rcoman un calculator comanda de la eMAG au calculatoare bune eu de acolo mi-am luat o unitate acum 1 saptamana foarte buna dai clic ici si vezi unitatea http://www.emag.ro/......uxActionV2 pasta tio recomand nu-ti lua laptop
Pai ce cerinte de sistem ai?
la pes iti trebuie cel putin 2 gb ram placa video de peste 512 mb parca, nu stiu, informeaza-te. scrie pes 2011 cerinte si vezi acolo.
nu conteaza ce ai. trebuie sa tii cont de cerintele de sistem. cu cat sunt mai mari, cu atat e mai bine. nici mie nu imi merce ca am 512 ram si 128 video.
Daca iti place comoditatea, portabilitatea si nu esti un gamer inrait ia-ti laptop dar daca esti un gamer inrait joci jocuri ca crisis 2, call of duty black ops sau altele ia-ti un PC.
Totul ramane la alegerea ta.Pc-ul il recomand pentru jocuri la greu iar laptop-ul pentru 1-2 jocuri din cand in cand.
Un nou calcu; ator crede-ma ca eu am laptop si se misca foarte greu jocurile mari si pe calculator se misca bine raw daca e nou ca eu am un calculator de 6 luni si ink merg bine jocurile pe cand pe laptop se blocheaza si se misca mai greu!
Daca il vrei doar pentru a te juca, ia un calculator. Daca nu, ia un laptop. Dar e mai bun un calculator
Funda?
Eu ti-as recomanda un calculator nou dar nu cred ca ar trebui sa ti-l iei doar pentru un joc iar daca imi spui cerintele calculatorului o sa iti zic ce iti mai trebuie
Auziţi geniilor?! trebuia să ziceţi aşa:
a)laptop SAU b )pc/calculator
ok? dacă scrieţi varianta care mi-o recomandaţi scrieţi-o cu litere mari de ex.(Sebastian, Oana, Cars, Pro Evolution Soccer 2011)Cine scrie cum i-am spus eu, îi dau fundă şi îi votez răspunsul