| Andreeadiana9 a întrebat:

Am o problema. Am o prietena buna cu care vorbesc mai mult pe skipe decat la telefon. Suntem in aceeasi clasa. Mereu stam in pauze impreuna. Lumea ne zice gemenele ca stam una langa alta mereu. Ea zice emreu: te iubesc. Iubirea mea. Suntem bff. Dar ea cateodata se poarta ciudat. Imi zice: am treaba! Lsa-ma. Te porti ca o rasfatata. Apoi cateodata cand mai face chestii din astea isi cere scuze dar cateodata nu. ce sa fac? Adica eu tin foarte mult la ea si nu stiu daca ea simte la fel. Va rog sa-mi dati sfaturi. Ce sa fac? Sa ma comport mai rece cu ea daca si ea face la fel? Mentionez ca pana acum o saptamana nu aveam probleme adica ne mai certam dar vorbeam mereu. Acum nu stiu ce sa mai zic. Ea e foarte SUPARACIOASA. Se supara din orice. sad Va rog ajutor! Dau fundita si vot! :*

3 răspunsuri:
| bxyismylife a răspuns:

Vorbeste cu ea despre asta..sau cel putin incearca. Daca da semne ca profita de tine las-o balta, daca da semne ca e o BFF atunci merita sa o accepti cu tot cu defecte :X Sper ca am ajutat >; dd

| InYourMemories a răspuns:

Uite cred ca e cam ce cauti tu:

http://pto.ro/viata-ta/cea-mai-buna-prietena/

iate dupa aceste "indicii„ si vezi tu.succes cu prietena ta. nb, te pup.:*funditaaa?:X:3:o3

| BellaKiოNana a răspuns:

Incearca sa nu prea vorbesti cu ea, si vei vedea cum va reactiona, sau intreab-o daca vrea sa mai prieteneasca cu tine happy