Este o situatie neplacuta. Dar,ca in orice relatie,de prietenie,de dragoste,de afaceri,trebuie sa fie doi parteneri!
Parerea mea este ca rivala ta o va dezamagi curand pe prietena ta, daca nu cumva ai facut-o tu! Si sa stii tu ca poti avea mai multe prietene bune, nu neaparat una. Si...da, esti geloasa. Incearca si te include in grupul lor, fara sa faci scene. Daca nu....cauta-ti si tu alta prietena. La varsta voastra prieteniile nu sunt pe viata! Decat ff rar!
Daca erati BFF nu facea asta.Pur si simplu nu te mai atasa de oameni atat de mult.O sa dai peste astfel de oameni la tot coltul, stai linistita.
De ce sa suferi? Asta e viata.Fii puternica si treci peste.
Gaseste-ti si tu alta prietena.O sa-ti faca bine sa cunosti alte persoane.Vei trece mai usor peste asta.
Nu e un capat de lume.
Multa bafta :*
Pai,cred ca e timpul sa-ti gasesti o alta prietena ea nu e o prietena adevarata
Nu e nevoie sa suferi pentru persoane care doar se folosesc de tine sau mai stiu eu ce.
Fii tare si incearca, cum am spus si mai sus, sa-ti faci alta prietena
Daca gasesti pers. potrivita, nici nu o sa mai vrei sa auzi de asa zisa ta BFF
Good luck
Şi eu am exact aceeaşi problemă ca tine...Din nefericire nu prea ai ce face... Dacă ar fi ceva de făcut este să o înlocuieşti şi tu pe ea, să nu îi simţi lipsa.
Buna! In viata noastra avem parte de multe intamplari triste de genul asta,care ne fac sa ne simtim ciudat,mai ales atunci cand suferinta noastra este provocata de o persoana pe care noi o consideram prietena. Stiu ca iti e greu, nu iti vine sa crezi cum ea, foarte simplu s-a imprietenit cu altcineva si a uitat complet de tine. Parerea mea este ca ea, daca se comporta in felul acesta, dovedeste ca nu a tinut niciodata la prietenia voastra si nu a interesat-o detaliile care hranesc o prietenie. Cert este ca prin comportamentul ei dovedeste ca nu a fost niciodata prietena cu tine, ci doar cauta o persoana cu care sa-si ocupe timpul.NU MERITA SA PLANGI PENTRU EA! Nu merita sa versi lacrimi pentru cea care nu ti-a fost prietena.
Este timpul sa iti faci prieteni adevarati si sa incepi foarte frumos sa o ignori, pentru ca nu merita atentia ta. Te pup si sper ca sfatul meu sa iti fie de ajutor! Fundita?