Eu zic sa va maturizati toate 3: tu, Ana si Ada. Mai grav e cu mama, care se coboara la nivelul vostru si pe deasupra te mai si jigneste asa.
"Azi de dim m-am dus cu inco 2 fete si i-am dat foc la flori in gradina!"
))))))))))) I lol'ed so hard at this.
Crede-ma, in toata povestea asta e si vina tapentru ca ai injurat-o si ai dat foc la flori
Pai dupa ce ai facut nu cred ca ar putea sa te ierte.Ar trebui sa te duci sa-ti mai ceri de cateva ori scuze si apoi sa-ti gasesti pe altcineva cu care sa stai.Sau numai vorbi deloc cu ea! Nu ai ce sa faci! Decat sa speri sa se intoarca ea la tine cumva! Probabil ca si ei o sa-i para rau mai tarziu ca numai sunteti prietene! Asta e!
Ok, pai in primul rand ia o carte de gramatica
eu cred ca dupa cum s-a purtat cu tine era o prietena falsa si nu ar mai trebui sa incerci sa te impaci cu ea. daca as fi in locul tau i-as spune ca nu mai avem ce discuta si mi-as cauta alta prietena
cam atat
. Hai ca ai exagerat, chiar nu era nevoie sa faci toate astea doar ca sa te razbuni pe ea.Acum nu mai ai nicio sansa sa va impacati, sincer. Dar ar fi dragut sa mai incerci pentru ultima data si sa ii trimiti un mesaj in care sa ii zici sa regreti foarte mult pentru ce ai facut, dar te'ai suparat pentru ca te evita si te mintea.si daca nu vrea sa mai fiti prietene bune, macar amice sa fiti.Succes!
Un adult sa te faca c___a si toate alea mi se pare de o prostie inimaginabila!
Eu nu as mai vorbi cu o asemenea proasta niciodata!
Si i-ai facut bine cu i-ai ars florile
Ai sanse putine sa te ierte ba foarte putine dar ca sa iti explic partea de la inceput cred ca Ana de data asta a atarso cu ceva pe Ada ceva ce ii place mult si probabil ca Ana a spus ca daca vrei sa facem blablabla trebuie sa te evite pe tine.Si asa a intorso impotriva ta asa ca tu trebuia sa te duci odata la Ada acasa cand nu era cu Ana si s-o intrebi si sa-ti explice ce s-a intamplat intre 4 ochi. Dar se pare ca furia a pus stapanire pe tine si ai pierduto mai poti incerca odata sa ii spui ca iti pare rau adica sa faci ce te-am mentionat mai sus, sunt sanse mici dar incercarea moarte nare. Daca nu stie ca tu ai dat foc la flori e bine ca altfel aveai de vorbit cu masa. Daca nu reusesti iti recomand sa-ti faci o alta prietena cea mai buna.Sigur in spatele tuturor e Ana deci no condamna pe Ada.Tot ce s-a intamplat a fost din cauza lu varasa. Ori vorbesti cu Ada ce team mentionat mai sus ori chiar vorbesti cu Ana si o intrebi de ce a facut asta si cine stie poate v-ati putea imprieteni toate trei dupa ce rezolvati asta.
Multa bafta!
Nu prea cred. daca erati prietene asa bune cum spui nu ar fi trebuit sa faci asa sfat pentru data viitoare : trateaza totul cu indiferenta toate se vor rezolva de la sine :*
Stiu prin ce treci eu cu una mary ii cu 1 an mai mare ca mine se taie vb prosti dar de fapt o cunosteam de la gradi si acum 3 zile am pus capat am realizat cate am facut eu pentru ea si ce am primit in schimbi minciuni si numai minciuni spunea ca ii pasa spunea ca vrea ca eu s-o iert ca nu mai era prieteni ca are probleme cu familia i-am spus clar ca nu-mi pasa am realizat ca am facut o mare greseala si ca din cauza ei puteam sa-mi pierd prietenii adevarati printre care cea mai buna si mai draga prietena care o cunosk tot din a5 georgy i-am spus ca m-am certat cu mary si ca nu o sa mi vb niciodata cu ea si am rugat-o sa ma iarte si sa continuam sa fim cele mai bune prietene si a acceptat pentru ca stie ca eu tin la ea si ea la mine iar de ade nu stiu las-o inpace o sa incerce daca ii pasa de tine sa te caute mary a spus ca va incerka sa ma sune i-am spus co sa-i raspund da nu o sa incep niciodata o discutie cu ea numai ea va putea
Mama Mia.Stiu cum e sa pierzi o prietena pe care o consideri foarte buna pentru ca eu sunt cea mai buna prietena cu o fata de 11 ani si e adevarat ca ne certam dar ne impacam repede.Cu toate ca nu e o prietenie adevarata pentru ca nu exista incredere si pentru ca ne certam mereu si ea nu ma intelege.Si eu nu prea pot sa-i spun secrete pentru ca le tine doar pe unele.Cred ca i-am demostrat ca poate avea incredere in mine pantru ca eu ii tin toate secretele si mie imi spune totul.[Imi cer scuze daca mai fac greseli de scriere sar scriu foarte repede ]. Deci. Poate nu e o prietena atat de buna precum cerdeai pentru ca daca va certati numai de la niste vorbe suse de varsa inseamna ca nu are incredere in tine. Verisoarei ei ii vin de hac platindu`i cu aceeasi moneda. O intorci pe Ada sau pe prietena ei cea mai buna [a verisoarei ei] impotriva ei [scuze de exprimare] ca sa simta si ea ce simti si tu si ca sa se ocupe mai mult pe cealalta fata decat pe prietena ta, astfel tu ai timp sa iti recapeti prietena.Ai un avantaj:Cand v-ati certat vara trecuta cu varsa, aveati un motiv.Acest motiv poti face sa apara din nou si vara asta ca voi doua sa va certati iar cu Ana si gata.Insultele nu duc la nimic si pe prietena ta nu o mai baga in seama pentru ca nu te va ierta niciodata cu cadouri etc. Te va ierta cand va realiza ca tie chiar iti pare rau si daca te cunoaste atat de bine va sti ca au fost doar vorbe spuse la nervi. Intre timp fa`ti o alta cea mai buna prietena sau o prietena care sa creada ca e cea mai buna peitena a ta dar de fapt sa nu fie [doar tu sa stii asta pentru ac e periculos daca spui cuiva] si sa va ditrati foarte bine impreuna.Astfel, Ada [trebuie sa va distrati undeva unde ea sa va vada] isi va aduce aminte de vremurile frumoase petrecute alaturi de tine si asta o va mai `inmuia` putin. Ai grija sa nu o bagi in sama cand va vede distrandu`va sau razi excesiv sau altele cum vezi prin filme.Alea nu merg in viata reala pentru ca viata bate filmul.Despre mama ei Doamne nu stiu ce adult poti sa fii si sa injuri.Adica iei problema si o rezolvi cu calm sau nu te bagi pentru ca pana mea nu mai aveti 10 ani si puteti sa va rezolvati problemele singure. Nu trebuia sa te duci sa dai foc la flori si daca te duceai trebuia sa te duci singura.Pentru ca celelalte doua fete te pot pari si nu e bine.Nimeni nu va sti ca tu ai pus focul.Mult succes!:*
Pai trebuie sa ai o discutie cu ea in primul ran la inceput ai zis ca s-a aliat cu vara ei apoi ca e vina ta ca ai jignit-o. vina este a amandurora trebuie sa o suni si sa stabiliti sa va vedeti doar voi 2 undeva unde e liniste sa nu va deranjeze nimeni si sa vb vrute si nevrute, sa clarificati de unde au plecat certurile. si daca prietenia voastra e atat de sudata precum zici atunci cu siguranta va veti impaca :* si succes
Oooo...cam multa incurcatura.nu stiu daca o sa te ierte dar daca intr-adevar ti-a fost cea mai buna prietena te va ierta. dar daca doar a stat cu tine din plictiseala inseamna ca va trece putin timp si in curand o sa va prefacetzi ca nici macar nu va cunoasteti.trebuie sa recunosti ca TU ai gresit foarte foarte mult deoarece daca nu te duceai tu la ea si o facea in halul in care ai facut-o si daca nu ii trageai o palma poate puteati discuta mai linistite si lucrurile se puteai rezolva dar...stiu.poate te-a luat valul dar nu stiu daca mai e ceva de facut. TU ai gresit cel mai mult. eu sper din tot sufletul sa va impacati. dar daca e sa fie asa si sa nu mai fiti prietene asta e.viata merge inainte
succes :*
Parerea mea: Pana la urma e vina ei! nu a ta (intr-adevar nu trebuia sa o faci "chioara" dar orice om ar fi facut`o la nervi). Cat despre "masa" sa te faca asa mi se pare dejaa, fara obraz
Vreau sa iti zic ca si eu am avut o prieten tot cam asa numai ca masa credea ca eu o invat sa se uite dupa baieti si alte prosti si ea era in limba dupa toti!
Si eu faceam asa cand ma certam cu ea, chiar plangeam...(odata m`a gonit afara din casa (ei) ). Pana intr-o zi cand ne-am certat ca ea facea la fel isi gasise o alta fata (o panarama) si la inceput am plans dar dupa aceea m`am ambitionat si am zis : "las`o mah sa vina daca ii pasa" si nu a venit timp de 4 luni. Abia dupa 4 luni ne-am impacat dar nu mai suntem cele mai bune prietene...suntem doar amice, am stat un timp fara "cea mai buna prietena" si apoi m`am apropiat de alta fata cu care acum sunt bff si e totu` bine Asa ca las`o in pace ca tot ea o sa vina dupa ce o sa o lase varasa cu curu`n balta dar nu te mai rug de ea pentru ca ea o sa creada ca ai face orice ca sa va impacati si poate o sa se impace cu uh ca se razbune o sa vina ea singura. Bafta!:*
Wow, ce poveste lunga. ea a grasit prima pentru ca putea fi prietena si cu tine si cu varasa. a fost urat ce a facut ea, dar si tu ai gresit mult, nu trebuia sa faci asa, dar stiu cate rautati deale ei teau impins sa faci asta.si sa no uit nici pe masa, cum poate un adult sa faca asa ceva? e cam sarita masa...de iertat nu stiu daca te mai iarta mai ales acum ca e si mama ei aici, dar iti urez bafta.
Eu zic sa renunti si sa cauti alta prietena
Uite exemplul meu
De 3 ani, cea mai buna prietena a mea
Ieseam in fiecare zi afara, ne imprumutam tot felul de lucruri, mergeam la cumparaturi
EU cand am cunoscut-o era timida, nu iesea din casa, in fine
SI acum facea pe sefa, ma suna: hai cu mine la magazin.SI daca ii ziceam ca nu, incepea:bine, vezi cum esti? eu am fost cu tine in piata
Si din astea si s-a suparat pe mine ca am iesit pe afara cu fratele meu si cu un baiat si ca"vezi doamne"pe ea nu am chemat-o
SI acum nu o mai bag in seama, nici nu vreau sa ma impac cu ea
Sta in acelasi bloc cu mine si o vad destul de des, dar nu ma mai intereseaza sa ma impac cu ea.
Pentru ea, eu am renuntat la multe
Nu ma duceam la tara sa stau cu ea, ca era singura acasa, nu ma duceam la cumparaturi cu familia ca nu stiu unde vroia ea sa mergem...etc
SI acum numai vreau sa aud de ea
Eu zic sa iti faci alte prietene, si sa iesi cu ele pe afara
Ea o sa vada ca nu te mai intereseaza si numai vorbesti cu ea, si o sa se intoarca la tine, si tu atunci ii spui ca numai vrei sa fi prietena ei
SI e f urat ca mama ei tea sunat si ti-a zis asta, inca o dovada ca nu iti e o prietena buna, din moment ce a pus-o/a lasat-o pe mama ei sa te sune si sa iti zica asta
Bafta:*
Pai la voi e mai complicat...In principiu e vina ei ca te-a ignorat, dar nici tu nu trebuia sa o jignesti... Dar mama ei a exagerat pentru ca ea "ar trebui sa aiba mai multa minte decat voi" nu sa te jigneasca Problema se putea rezolva daca nu intervenea mama ei si daca lasati amandoua de la voi. Poti sa vorbesti cu ea odata deschis si sa va ziceti tot ce aveti de zis.Si atunci sa vedeti daca veti mai putea fi prietene sau nu. Dar eu cred ca totusi se poate rezolva Asta e parerea mea.
Asta se intampla cand ai prieteni. E mai bine fara!
Stiu asta din proprie experienta. Te simti liber cand esti pe cont propriu.
Este si vina ta dar si a ei... a ei pentru ca te-a mintit si ca nu a recunoscut si a ta ca te-ai razbunat si ai spus ceva inainte sa gandesti(parca-s psiholog) mai bine ai incerca sa discuti cu Ada intre 4 ochi si sa lamuriti problema
Tu vorbesti serios? cum sa incendiezi gradina cuiva? mai ales in conditiile in care vrei sa te ierte. oricum, nu se face asa ceva. toate ati gresit si pareti ca sunteti extrem de impulsive si nu ganditi inainte sa treceti la actiune. va aruncati cu capul inainte si platiti pentru asta.