Bun...daca o sai lasi sa-si bata joc de tine o sa faca o obisnuinta din asta si o sa se ia de tine mereu, fa-ti curaj si raspudele! nu te lasa calcat in picioare de nimeni!
eu ii numesc pe cei care se iau de copii mai mici,, fatalai,, pentru ca fac piz** mare numai in fata la copii si daca dau de unu d varsta lor se c**a pe ei
Nu-mi dau seama dacă ești băiat sau fată și nici n-ai zis ce vârstă ai.
Unu la mână, trebuie să îți dai seama de ce se leagă de tine, dacă mă iau după nick-ul tău, presupun că îți place rock-ul. Tipii care se iau de tine sunt cumva maneliști sau au ură pe rock-eri, băieți cu părul lung? Eu am așa un amic (22 de ani), când vede un "pletos" pe stradă se ia imediat de el, indiferent dacă e mai mic sau mai mare decât el.
2. Trebuie neapărat să treci pe acolo? Nu se poate cumva să eviți acea zonă sau să-ți găsești alt parc?
3. De ce nu-ți faci odată curaj și să te duci la ei să-i întrebi ce au cu tine?
4. De ce nu le spui părinților tăi despre problema asta?
5. De ce nu le spui chestia asta unor prieteni care ar putea să te ajute?
6. Ignoră-i total.
Dupa parerea mea eu zic sa nu ai bagi in seama.Nu stii ca cel intelept cedeaza intotdeaua primul? Trateazai cu indiferenta, asta e cea mai buna arma.Nu stiu eu asa zic, decat sa te apuci sa le raspunzi la prostiile lor de copii prost crescuti.
Deci:
- ei se iau de mine oriunde as fi;
-nu pot sa ma duc la ei pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu un ochi vanat;
-daca ii ignor nu rezolv problema cu nimic, chiar mai rau o inrautatesc.
Nu pot sa le raspund sau sa ma rastesc la ei pentru ca dupa aia o sa rada si mai tare de mine. Din cauza lor nici nu mai pot iesi din casa ca isi bat joc de mine si eu nu pot sa le fac nimic.
Yurisa întreabă: