anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema sad. Fac excursie cu cateva clase din liceu la Vatra Dornei. Mai exact, mergem la ski. Problema e ca nu am fost niciodata pe o partie si nu stiu nimic. Va rog, ajutati-ma cu cateva sfaturi... orice! Cum e pe o partie? Daca nu am mai skiat niciodata, trebuie sa ma invete un instructor? Costa mult? Trebuie neaparat sa porti pantaloni de ski, nu merge si cu blugi daca sunt mai grosi? Va rog, ajutati-ma! Orice sfat e binevenit! happy Va multumesc! FUNDA, promit big grin!

Răspuns Câştigător
| Hardy13 a răspuns:

Uitee iti dau nu sfat si nu vreau funda ca toti disperati ok daca ai mers vreodata pe role ar fi mai usor pe skyuri o sa ti se pare foarte complicat fiindca iti pierze echilibrul din 5 in 5 secunde dar incearca saa prinzi curaj si mereu cand o iei la vale nu te da in dreapta si in stanga doar sa sa prinzi viteza dar daca te duci pe partie nu e nevoie sper ca te-am ajutat bftbig grin

3 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Auzi iti dau eu o idee, invita-ma si pe mine si rezolvam cazare, apoi te ajut... cu tot ce e necesar. ce zici?

| deedi9 a răspuns (pentru NatureSelf):

Asta nu, multumescwinking.

| NatureSelf a răspuns (pentru deedi9):

Ma gandeam, si eu as vrea sa fiu si cu mainile-n rai, si cu piciorul pe pamant. Un instructor costa mult, crede-ma, iar sa gasesti si un instructor bun in atat timp mai rare sanse, dar cumv rei